MBI voor infra

GeoRetron Centrum Leusden

De herinrichting van het centrum in Leusden is tot op de dag van vandaag nog steeds een prachtig plaatje!

 • Bestrating

  GeoRetron Excellent Stretto, kleur rood/zwart (465) en donkergeel (389)

 • Stedenbouwkundige

  ReinBouw Advies

 • Hoofd aannemer

  Mourik Groot-Ammers B.V.

 • Plaats

  Leusden

 • Realisatie

  2014

 • Te bezichtigen

  Ja

GeoRetron Centrum Leusden

Heringericht centrum met GeoRetron

In 2014 is het centrum van Leusden heringericht, wat nog steeds een prachtig plaatje oplevert tot op de dag van vandaag! De opdrachtgever gemeente Leusden wilde graag een klassiek straatbeeld van baksteen, maar dan op een strak budget. Beton is een budgetvriendelijk alternatief en met de GeoRetron bestrating met nostalgisch karakter werd geen concessie gedaan op het gewenste straatbeeld. GeoRetron is het beste alternatief voor de gebakken straatklinker, en ook nog eens duurzaam.

Klassiek straatbeeld

GeoRetron past perfect met haar klassieke schoonheid in het straatbeeld. Deze straatstenen met authentiek karakter worden op projectorder geproduceerd en zijn zeer snel leverbaar. Je kunt kiezen voor een rustig straatbeeld met een unikleur of juist voor een unieke kleurenmix. Wij maken het altijd passend naar jou wensen! Voor het centrum van Leusden is ook gekozen om te spelen met kleuren. Zo is er gekozen voor zwel de kleur rood/zwart en donkergeel waar een opvallend accent op ligt. Het kleurenpallet van GeoRetron is verder zeer uitgebreid. Voor een overzicht van alle kleuren kun je onze kleurenwaaier raadplegen. De kleurcollectie van de serie is perfect op elkaar afgestemd.

GeoRetron, Leusden centrum
GeoRetron, Leusden centrum

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geeft je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact