MBI voor infra

De Elementen Spijkenisse

De Elementen, de nieuwste woonwijk aan de Oude Maas in Spijkenisse, bestaat uit vijf prachtige deelgebieden die elk hun eigen karakter hebben. Laat je inspireren!

 • Producten

  GeoRetron Prestige Stretto D63, B89, D13

 • Opdrachtgever

  Gemeente Nissewaard

 • Plaats

  Spijkenisse

 • Realisatie

  2023

De Elementen

Sfeervol en comfortabel wonen

De Elementen, de nieuwste woonwijk aan de Oude Maas in Spijkenisse, bestaat uit vijf prachtige deelgebieden die elk hun eigen karakter hebben. Met ruimte voor pleziervaart en recreatie, of met de mogelijkheid voor werken aan huis. De bouw van De Elementen is over een langere tijd uitgestrekt. Al sinds 2007 wordt er hard gewerkt om De Elementen te maken zoals het wordt.

GeoRetron voor een sfeervol straatbeeld

GeoRetron Prestige is een duurzame betonsteen met klassieke uiterlijk. De toplaag is 100% kleurecht natuurlijk materiaal met zeer fijne fractie. Daardoor heeft de steen een fluweelzachte uitstraling met diepe kleur. Het GeoRetron assortiment biedt een breed scala aan klassieke kleuren. Voor De Elementen in Spijkenisse is gekozen worden voor een subtiele kleurenmix.

Advies inwinnen

Ben je op zoek naar de juiste bestrating voor jouw project? Vraag een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs via adviesteam@mbi.nl.

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact