MBI voor infra

Corendon kiest voor GeoCeramica®

 • Producten

  GeoCeramica® Copper Steel

 • Aanleg door

  Jos Vriend Tuinen

 • Levering door

  Buiter Beton

 • Plaats

  Badhoevedorp

 • Realisatie

  2019

 • Te bezichtigen

  Ja, Schipholweg 275, 1171 PK Badhoevedorp

Corendon kiest voor GeoCeramica®

Bijzonder project

MBI heeft een heel bijzonder project in Badhoevedorp: sinds 2019 staat deze 747 van Corendon boven een plein van maar liefst 1.150 m² GeoCeramica® Copper Steel in formaat 80x80x6 bij het Corendon Village Hotel. Niet alleen het grootformaat maar ook de stoere, industriële look van deze tegel valt op. Door de typische roestkleur is iedere tegel uniek en komt dus perfect tot zijn recht binnen dit unieke project.

In mei 2018 is het project van gestart gegaan. Jos Vriend tuinen realiseert voor Corendon Village een ontwerp inclusief inrichting van de beplanting. Een aantal maanden is hij samen met zijn broers druk bezig geweest met de inrichting van het gehele buitenterrein.

Perfect voor de openbare ruimte

Met dit bijzondere project verleggen we weer de grenzen, want hier blijkt weer: GeoCeramica® sierbestrating is met haar veelzijdigheid uiterst geschikt voor eindeloze toepassingen. Ook in de openbare ruimte zien we GeoCeramica® steeds vaker worden toegepast. Hiervoor hebben we speciaal CeoCeramica® Heavy Duty  uitvoering in 8 cm dik ontwikkeld.

Voor Boeing 747 als stilstaand voertuig biedt voor dit project de uitvoering in 6 cm dik voldoende stevigheid. Daarnaast is de keramische toplaag extreem hard en hierdoor kras-, slijt- en kleurvast en bestand tegen allerlei voorkomende (vloei)stoffen.

Bekijk hieronder de aanleg van GeoCeramica®, er is volledig om het vliegtuig heen gewerkt. Scroll door naar onderen voor het eindresultaat!

Bekijk hier het eindresultaat!

De laatste missie voor een gepensioneerde 747

Van Schiphol naar de achtertuin van Corendon Village Hotel. Benieuwd hoe de Boeing 747 van maar liefst 170 ton de reis af kunnen leggen? Het was een flinke klus dat zeker niet gemakkelijk was. Bekijk de video hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen!

Neem Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment elementverhardingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geeft je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact