MBI voor bouw

Villa Den Dungen

Prachtige villa in Den Dungen dankzij Deux Architecten en Stucadoorsbedrijf L&L met onze GeoStylistix Shaded Brown in de spotlights!

 • Producten

  GeoStylistix Shaded Brown

 • Ontwerp door

  Deux Architecten

 • Aanleg door

  Stukadoorsbedrijf L&L

 • Plaats

  Den Dungen

 • Realisatie

  2018

 • Te bezichtigen

  Nee

Prachtige villa in Den Dungen met GeoStylistix Shaded Brown

Villa Den Dungen

In Den Dungen is in 2018 deze prachtige villa gerealiseerd dankzij Deux Architecten en Stucadoorsbedrijf L&L met GeoStylistix in de kleur Shaded Brown. Een genuanceerde steen met de allure van natuursteen voor de mooiste uitstraling. Deze luxe woning is gebouwd aan een van de oude invalswegen. Vanwege het eigentijdse ontwerp met zijn materialen, vorm en kleurstelling is de woning opgenomen in de omgeving tussen diverse boerderijen. Hierdoor komt de woning nog meer tot zijn recht. De voorzijde is relatief gesloten terwijl de achterzijde zich opent naar de tuin. Een passerelle verbindt het hoofd- en bijgebouw.

Luxe uitstraling met GeoStylistix

Onze langformaat gevelsteen GeoStylistix biedt de kans om iets unieks te ontwerpen. Een extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen. Onderscheidend qua kleur, formaat en textuur. Door de a-typische afmetingen is het mogelijk om een bijzondere horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren. De voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen. Je zult aangenaam verrast zijn door de ontwerpvrijheid en de keuzemogelijkheden die GeoStylistix garandeert. Je kunt de kleur van de natuurlijke mineralen kiezen en precies de gevel samenstellen die jij voor ogen hebt aangezien we nagenoeg iedere gewenste kleur GeoStylistix op maat produceren. Onze ervaren adviseurs nemen je graag mee in de verschillende mogelijkheden.

Neem nu Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment geveloplossingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact