MBI voor bouw

Van binnen naar buiten

 • Producten

  GeoStylistix Unique Beige

 • Plaats

  Ieper, België

 • Realisatie

  2018

 • Te bezichtigen

  Nee

Van buiten naar binnen

Deze prachtige woning in Ieper, België, heeft een nieuwe renaissance stijl van buiten en een moderne uitstraling binnen. Vanwege het contrast met de klassieke uitstraling van de buitengevel is de woning bij binnenkomst zeer verassend. De lange GeoStylistix steenstrips die binnen zijn toegepast creëren een luxe, subtiel industriële look.

Steenstrips voor binnen én buiten

Voor de woning in Ieper is gekozen voor een GeoStylistix steenstrip. Deze kunnen op de bestaande muur verwerkt worden en doordat de steenstrips van geringe dikte zijn, is er minimale ruimteverlies. Dit is van groot belang voor binnen toepassingen. De steenstrips zijn echter ook geschikt om buiten toegepast te worden dankzij de fysische eigenschappen. Steenstrips zijn bij uitstek geschikt voor renovaties, waarbij de originele gevel intact gelaten kan worden. Maar ook zeer geschikt voor nieuwbouw woningen. Steenstrips kunnen gecombineerd worden met een isolatiesysteem wat zorgt voor een geïsoleerde gevel.

Kleurkeuze

Door de keuze voor een lichte kleur wordt de woning optisch ruimer. De kleur ‘Unique Beige’ uit de GeoStylistix serie heeft prachtige kleurnuances. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de steen wordt geproduceerd van natuurlijk, kleurecht materiaal. Daardoor krijgt een neutrale kleur zoals beige of grijs een verleidelijke uitstraling en krijgt de woning een warme sfeer.

Verwerking steenstrips

Net als volle stenen vereisen steenstrips de juiste dilatatievoeg om scheurvorming te voorkomen. Deze is mede afhankelijk van de ondergrond. Steenstrips kunnen direct op de gevel of isolatieplaten aangebracht worden. Er is bovendien keuze uit verschillende systemen en/of typen isolatieplaten. Voor een juiste verwerking adviseren wij de instructies van de leverancier te raadplegen. Lees ook onze verwerkingsadviezen steenstrips.

Neem nu Contact op. Onze adviseurs staan voor jou klaar!

MBI biedt een zeer uitgebreid assortiment geveloplossingen. Deze ruime keuze biedt veel inspiratie en geven je onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

  Verzenden

  Contact