MBI voor Bouw

In Tienen staat een appartementencomplex die haar spotlicht opeist. Met een grillig karakter en sublieme schittering, geeft de breuksteen Rox een opvallend gevelbeeld. Vier jaar na de bouw is de gevel nog net zo schitterend als bij oplevering.

 • Producten

  Rox Noors Wit

 • Opdrachtgever

  Gemeente Tienen

 • Voeg

  10mm wit

 • Realisatie

  2017

 • Bezichtiging mogelijk?

  Ja

Een grillig karakter en sublieme schittering

Opvallend gevelbeeld

In Tienen staat een appartementencomplex die haar spotlicht opeist. Met een grillig karakter en sublieme schittering, geeft de breuksteen Rox een opvallend gevelbeeld. De Rox is letterlijk een unieke steen. De steen wordt na productie en wekenlange uitharding gebroken. Het resultaat is een grillig breukvlak dat er bij elke steen anders uitziet. De Rox kenmerkt zich door haar natuurlijke ruwheid met een eigen schoonheid en aantrekkingskracht. Elke steen is uniek!

Schone gevel

Vier jaar na de bouw is de gevel van het appartementencomplex in Tienen nog net zo schitterend als bij oplevering. Rox blijft namelijk altijd mooi door het gebruik van 100% pure grondstoffen. Hierbij kan in plaats van fijn gebroken natuursteen ook gekozen worden voor zeer grove materialen en/of glas en schelpen, onderscheidend van alle andere gevelstenen. Dankzij het bijzondere productieproces is Rox ondoordringbaar voor regen en vocht en daarmee zeer goed bestand tegen vuil.

Contact