MBIvoor Bouw

Moderne patiobungalow

In Eindhoven staan sinds kort vijf nieuwbouw patiobungalows met moderne GeoStylistix gevel in een unieke kleur. Gelegen in een rustige woonwijk en met oprit in dezelfde kleurnuances als de gevel.

 • Gevelstenen

  GeoStylistix Earth Brown/Grey

 • Architect

  Eugelink Architectuur Eindhoven

 • Plaats

  Eindhoven

 • Realisatie

  2021

Een moderne gevel

Voor de gevel van deze patiobungalow is een lange, slanke gevelsteen gebruikt in de unieke kleur ‘Earth Brown/Grey’. De betonsteen GeoStylistix is een unieke gevelsteen met een mix van natuurlijke mineralen die zorgen voor een prachtige kleurstelling en kleurechtheid. De gevelsteen is niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder maatvast, sterk en onderhoudsarm. Door deze eigenschappen blijft de GeoStylistix gevel langdurig mooi. Het productieproces is bovendien zo duurzaam mogelijk met o.a. windenergie en conditioneringskamers waar het beton uithardt (het wordt dus niet gebakken). De tegels van de oprit zijn tevens in dezelfde bruin/grijze kleurnuances als de gevel.

Heb je een project?
Vraag een adviesgesprek aan!

Ben je ontwerper? Plan eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze bouwspecialisten of kom eens langs in ons Design Centre in Amsterdam (op afspraak).

Contact