MBIvoor Bouw

Appartementen De Veentjes

Parkgebouw De Veentjes in Doetinchem heeft een moderne schil gekregen met de strakke, slanke GeoStylistix betonsteen en goudbruine accenten. Een prachtige combinatie!

 • Gevelstenen

  GeoStylistix Unique Beige

 • Architect

  JCR architecten

 • Aannemer

  KuiperArnhem

 • Plaats

  Doetinchem

 • Realisatie

  2021

Een moderne schil

Voor de gevel van het centraal gelegen Parkgebouw ‘De Veentjes’ in Doetinchem is een lange, slanke gevelsteen gebruikt in de kleur ‘Unique Beige’. De betonsteen GeoStylistix is een unieke gevelsteen met een mix van natuurlijke mineralen die zorgen voor een prachtige kleurstelling en kleurechtheid. De gevelsteen is niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder maatvast, sterk en onderhoudsarm. Door deze eigenschappen blijft de GeoStylistix gevel langdurig mooi. Het productieproces is bovendien zo duurzaam mogelijk met o.a. windenergie en conditioneringskamers waar het beton uithardt. Bovendien is de gevel van het parkgebouw geïsoleerd wat de gevel nog duurzamer maakt. Met de moderne schil in neutrale kleurnuances en een prachtige daktuin past het gebouw perfect in de parkachtige omgeving. Een stukje rust en moderne architectuur in het centrum van Doetinchem.

Heb je een project?
Vraag een adviesgesprek aan!

Ben je ontwerper? Plan eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze bouwspecialisten of kom eens langs in ons Design Centre in Amsterdam (op afspraak).

Contact