Willco Iso & Stripes

MBI partner van Willco Products

Willco Products staat voor 40+ jaar ervaring in steenstrips en isolatiesystemen. Als de eerste Belgische leverancier van steenstrips, werken ze elke dag aan het optimaliseren van steenstrips en het ontwikkelen van innovatieve isolatiesystemen. 

WILLCO Iso&Stripes Systeem

Willco products ontwikkelde het WILLCO Iso&Stripes systeem als een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. Dit systeem maakt snelle plaatsing mogelijk en geeft een mooie en duurzaam resultaat. Hoe werkt het systeem? Voor het Iso&Stripes systeem is er geen funderingswerk aan de bestaande woning vereist. Eerst worden de isolatieplaten verlijmd op de ondergrond. Daarna wordt een wapeningslaag met een glasvezel in verwerkt. Daar bovenop komt een mechanische bevestiging met pluggen. Deze stappen zorgen voor versteviging van het systeem. Na het uitdrogen van de wapeningslaag worden de steenstrips verlijmd met de gepaste techniek. 


1.Ondergrond  2.Isolatieplaat+wapeningslaag+glasvezel  3.Wapeningslaag+Pluggen  4.Kleefmortel  5.Steenstrips 

GeoStylistix steenstrips

Dankzij de samenwerking zijn GeoStylistix steenstrips van MBI in België makkelijk te verkrijgen en installeren. Willco is namelijk niet alleen een verkooppartner, maar verzorgt ook de installatie van de GeoStylistix steenstrips volgens het Iso&Stripes Systeem. 

Adres Willco:
Kwalestraat 72
Niewerkerken (Aalst)
België

Openingstijden:
ma-do: 08:00-12:00u en 13:00-17:30u
vr: 08:00-12:00u en 13:15-16:15u
za-zo: gesloten

Contactfomulierhttp://www.willcoproducts.be/nl/contact 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.