Tuinprofessionals

De Tuinprofessionals

De Tuinprofessionals is een informatieplatform van en voor de tuinprofessionals. Kennis en informatie wordt ter beschikking gesteld door de aangesloten partners. Inmiddels is onze groep uitgebreid tot 19 toonaangevende merken. Merken die elkaar aanvullen en die samen een groot deel van de tuinen in Nederland kunnen vullen.

Geschiedenis

Medio 2010 vond tussen een aantal fabrikanten van tuinmaterialen een discussie plaats en was de gedeelde conclusie dat we allen moeite hadden om de Tuinprofessional (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) met kennis van onze producten en systemen te bereiken. Kennis op het gebied van advisering, verkoop en toepassing van onze materialen. Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals.

De Dag voor de Tuinprofessional

Kennis van en voor de Tuinprofessional is sinds 2010 ons thema. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden! Daarom organiseren we ieder jaar op de derde dinsdag en woensdag van januari een Kennisevent waarbij de Tuinprofessional een hele dag onze gast kan zijn, een aantal plenaire presentaties mee maakt en kan kiezen uit een groter aantal kleinere kennissessies of workshops. Tussendoor kan hij, onder het genot van altijd lekkere lunches netwerken en individuele fabrikanten aanspreken. Hij krijgt kennis van ons aangeboden, wij daarentegen leren van ieder gesprek dat wij kunnen voeren.

Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Ga naar de website

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.