Tuinbranche Nederland

Tuinbranche Nederland is de brancheorganisatie voor de gehele tuinketen en is hiermee de unieke vertegenwoordiger van de gehele bedrijfskolom. Tuinbranche Nederland richt zich op de belangenbehartiging en succesvol ondernemen van haar leden mede door branchepromotie, voorlichting en advisering. Hiermee streeft Tuinbranche Nederland naar een gezonde ontwikkeling van een professionele tuinbranche met aandacht voor natuur, milieu en maatschappij.

Middels projecten zoals De Levende Tuin pleit Tuinbranche Nederland voor meer groene en watervriendelijke tuinen. Het motto luidt dan ook ‘laat groen leven’, zodat een gezondere leefomgeving ontstaat voor mens én vogels, vlinders en bijen.

MBI deelt de visie van Tuinbranche Nederland en zoekt naar oplossingen die ‘grijs en groen’ hand in hand laten gaan. Dit doen we door te investeren in het verduurzamen van onze producten en processen. Bovendien dragen wij bij in de verduurzaming van de tuinbranche door onze kennis uit de sierbestratingsmarkt en advisering over bijbehorende thema’s als waterbeheer.

Door de gezamenlijke visie kunnen wij met deze samenwerking zorgen voor meer kennis binnen de tuinbranche en voor de aanleg van meer mooie en duurzame tuinen. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.