OXXOBASE

De beste oplossing voor het installeren van uw buitentegels


OXXOBASE introduceert een revolutionaire technologie op het gebied van het installeren van keramische buitentegels: een mortelloos verwerkingssysteem op basis van panelen uit Neopor® polystyreen. Deze zorgen op uw terras voor een optimale drukverdeling en afwatering naar de bodem. Ten opzichte van een traditioneel systeem zult u met OXXOBASE flink geld besparen op materiaal en arbeid. Het monteren is zo gemakkelijk dat u dit zelfs eigenhandig zou kunnen doen. Er zijn geen zware machines voor benodigd.

OXXOBASE is zeer geschikt voor het (zelf) installeren van uw buitentegels. Zowel voor keramisch, natuursteen of betonnen tegelwerk zijn onze panelen een zeer geschikte oplossing. We zien de OXXOBASE panelen gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, zoals terrassen, looppaden, patio’s, zwembaden, etcetera. Het is echter minder geschikt voor heavy load toepassingen, zoals opritten. 

MBI adviseert het verwerkingssysteem van OXXOBASE voor keramische tegels. Onze dealers kunnen u hierover perfect informeren.

Meer info over keramische tegels leggen met OXXOBASE

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.