GatorSand

MBI partner van Alliance Gator

hoogwaardig polymeer voegmiddel  
Gator is een hoogwaardig product van de Alliance-groep uit Canada, wat wereldwijd staat voor kwaliteit. Een specialist in voegmiddelen. Sinds kort is Gator overgevlogen naar Nederland. Door de samenwerking tussen Gator en MBI zijn deze hoogwaardige voegmiddelen wijd verkrijgbaar in Nederland via MBI dealers.

 

Gator G2 polymeer voegmiddel

Gator XP G2

Een semi-harde voeg op basis van polymeren met korte verwerkings- en droogtijd. Het polymeer bindmiddel is transparant, dus geen ‘sluier’ over je bestrating meer! Dit voegmiddel is al toe te passen bij voegen van 2mm is blijvend waterdoorlatend, perfect voor drainerende ondergronden. Als het droog is, dan is de voeg stevig. Als de voeg nat wordt herstelt hij zichzelf weer, waardoor het is toe te passen op zachtere ondergronden. Dit voegmiddel wordt veel gebruikt met gebakken klinkers, maar is ook geschikt voor betonnen stenen, natuurstenen, kinderkoppen en GeoCeramica®. Gator XP G2 komt in 4 kleuren: antraciet, zwart, beige en ivoor.  

 

GatorTile polymeer voegmiddel voor keramische tegels

GatorTile

Een waterafsluitende polymeer voeg. Door de zeer fijne gradatie (korrel) is het toe te passen bij smalle voegen tot 25mm. Te gebruiken op zowel een waterdoorlatende als afsluitende ondergrond. Als het voegmiddel eenmaal is toegepast, vormt het een stevige voeg met behoud van flexibiliteit. Uiterst geschikt voor keramische tegels, maar ook zwembad dekken en patio’s. GatorTile is net als Gator XP G2 verkrijgbaar in 4 kleuren. 

 
Vind een dealer

 

Bereken hoeveel GatorSand u nodig heeft

meer-infoDownload Calculator

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.