Soundless Acoustics International

Soundless Acoustics International

Soundless Acoustics is de nieuwe naam van Asona Nederland dat zich sinds de jaren ’80 heeft gespecialiseerd in innovatieve absorptie oplossingen voor akoestische klimaatbeheersing.

Soundless Acoustics combineert jarenlange ervaring met een nieuwe uitstraling en heeft zijn activiteiten inmiddels wereldwijd uitgebreid. Zij zetten hun ervaring en expertise graag in om te helpen een hoogwaardige absorptie oplossing te integreren in een ruimtelijk en esthetische vormgeving en te assisteren bij het creëren van een optimale ontwerp.

Soundblox MA; een geluidsabsorberende steen

MBI produceert het akoestische blok Soundblox MA exclusief voor Soundless Acoustics International.

Het Soundblox type MA is een geluidsabsorberende steen speciaal ontwikkeld voor het verminderen van nagalm binnen een ruimte teneinde een aangenaam akoestisch klimaat te creëren. Het type MA is een bijzonder hoogwaardig akoestisch blok, zowel wat betreft de absorptieprestatie als de esthetische vormgeving. Geschikt voor binnen- als buitentoepassing.

ma-akoestisch-blokLees meer over geluidsabsorberende stenen

Voor het MA-blok zijn akoestische rapporten, bestekteksten en een verwerkingsadvies beschikbaar.
Neem hiervoor contact op met Soundless Acoustics International.

Lees meer informatie over Soundblox

‘De kracht van de stilte’ in Bouwkroniek 2017

‘Voorkomen is beter dan genezen’, dat zegt de CEO bij Soundless Acoustics International, een partner van MBI BV, in een artikel van het toonaangevende blad; de Bouwkroniek.

Want uit steeds meer wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het akoestisch klimaat binnen een ruimte, van invloed is op ons welzijn en ziekteherstel. De gevolgen van een slechte geluidsabsorptie zijn vaak niet direct merkbaar. Het komt te vaak voor dat pas ná de oplevering van een gebouw, duidelijk wordt dat de akoestiek niet voldoet. Echter zijn de keuzemogelijkheden dan beperkt en de kosten veel hoger. 

Het is niet voor niets dat Soundless Acoustics al jaren pleit voor een betere akoestiek in onder andere scholen en ziekenhuizen. Als de nagalm van een ruimte dermate hoog en onprettig is, zorgt dit bijvoorbeeld voor een slechte verstaanbaarheid, concentratieproblemen en vermoeidheid… allemaal factoren die juist cruciaal zijn voor scholen of kantoorpanden! 

Lees het volledige artikel hier

Beleef de impact van geluidsabsorptie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.