Organisatiewijziging

Met ingang van 1 mei 2018 vinden een aantal organisatiewijzigingen plaats.

Wijziging organisatiestructuur MBI B.V. en benoeming Commercieel Directeur

MBI investeert in vooruitgang. Zowel voor het creëren van toegevoegde waarde in de buiten-leefomgeving met mooie concepten als GeoSteen®, GeoProArte® en GeoCeramica®, als met procesverbetering voor het in balans zijn met een excellente bedrijfsvoering. Dit vraagt om een betrokken en actiegerichte aansturing van het bedrijf.

Benoeming Commercieel Directeur

Trends volgen elkaar steeds sneller op en projecten worden complexer. Om de leidende positie vast te houden en synergie tussen de bedrijfsonderdelen te verkrijgen vereist dit een nog betere commerciële aansturing. Daarom zal per 1 mei 2018 de heer Patrick van den Tillaart worden benoemd tot Commercieel Directeur van MBI B.V. en hiermee worden toegevoegd aan het bestaande directieteam met de heren Eelco Goettsch (Financieel Directeur), Jelle Postma (Operationeel Directeur) en Marcel Bettonvil (Algemeen Directeur).

Patrick van den Tillaart maakt deze stap vanuit zijn huidige functie als Business Groep Manager Tuin en Bouw. Met jarenlange ervaring binnen MBI, kennis van markt en materialen in combinatie met een zorgvuldig opgebouwd netwerk, is MBI door deze benoeming gewaarborgd voor het ontstaan van synergie en één overkoepelend commercieel beleid. MBI wil zich komende jaren nadrukkelijker gaan inzetten op het bieden van totaaloplossingen voor alle typen buitenruimtes met een sterke adviesrol.

Uitbreiding Management Team

MBI heeft aandacht voor procesverbetering en voor de medewerkers die de strategie en werkzaamheden van MBI dagelijks uitvoeren. Daarom wordt een breder Management Team aangesteld waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn.

Het bredere Management Team van MBI zal bestaan uit:

  • Algemeen Directeur, Marcel Bettonvil
  • Operationeel Directeur, Jelle Postma
  • Financieel Directeur, Eelco Goettsch
  • Commercieel Directeur, Patrick van den Tillaart
  • Manager Marketing & Communicatie, Mirjam Rosman
  • Manager Techniek & Ontwikkeling, Wim Mollink
  • Manager Business Groep Infra, Richard Hermans,
  • Supply Chain Manager, Erwin Aarts
  • Verbetermanager, Shakeel Billar
  • Human Resources Manager, Katja Besters

Wijzigingen in het commerciële team van Business Groep Tuin en Bouw in Kampen

Een gevolg van bovenstaande wijzigingen is dat ook het commerciële team van de Business Groep Tuin en Bouw zal worden gewijzigd.

De heer Erik van Esch zal worden benoemd tot Sales Manager Benelux en mevrouw Wilma Greveling zal als Hoofd Verkoop Binnendienst de verantwoordelijkheid nemen voor de orderafwikkeling voor de Benelux. De heer Alfons Olde Bijvank zal in de nieuwe functie van Productmanager treden om de discipline van productmanagement uit te bouwen en kennis en informatie te borgen van een breed en divers portfolio.

Door deze wijzigingen is MBI klaar voor wederom een nieuwe fase in het 73-jarige bestaan en zijn wij overtuigd onze klanten hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn als leverancier en als kennispartner.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.