MBI

Voor ontwerpers

Op onze website laten wij u graag uitgebreid kennis maken met MBI. Met drie Business Units dekken wij een brede markt af. Van particuliere sierbestrating tot publieke bestrating en gevelstenen. Hierdoor is onze website nogal uitgebreid. Op deze pagina brengen wij u snel bij de gewenste informatie als ontwerper.

Doe meer inspiratie op in onze mediabibliotheek.

MBI verzorgt projectadvies op maat! Neem contact op.

MBI is uw partner voor het creëren van een mooie en duurzame leefomgeving. Onze Steenmeesters begrijpen het creatief proces naar een passende, functionele en unieke uitstraling. Daarom denken onze adviseurs graag met u mee. Maatwerk productie is bij ons ook mogelijk!

Brochures

Kosteloos Dilatatieadvies aanvragen

Indien u kiest voor onze gevelstenen, verstrekken wij kosteloos dilatatieadvies om risico van scheurvorming in uw metselwerk te minimaliseren. Heeft u reeds een definitief ontwerp of bestelling bij ons gedaan? Dan kunt u middels het formulier een dilatatieadvies aanvragen.

Benodigde informatie

Om een dilatatieadvies te maken ontvangen wij graag de tekeningen in PDF. Alle gevels, plattegronden, doorsneden en alle metselwerkdetails dienen in de PDF beschikbaar te zijn. Daarnaast dienen alle verplichte velden ingevuld te worden; onvolledige informatie kunnen wij niet verwerken tot dilatatieadvies!

In metselwerk van Solid Bloxx en bij toepassing van steenstrips hoeven in principe geen dilatatievoegen te worden toegepast. Indien metselwerk van Solid Bloxx wordt gestukadoord of betegeld dan kan een dilatatieadvies noodzakelijk zijn. In dat geval is overleg met MBI raadzaam.

Standaard doorlooptijd

De adviezen worden uitgewerkt door een door MBI geselecteerd bureau. De doorlooptijd voor een dilatatieadvies bedraagt momenteel tot 3 weken*. Dilatatieadvies met een standaard doorlooptijd is kosteloos**.

Heeft u een spoedaanvraag? Wij kunnen u een dilatatieadvies aanleveren binnen 48 uur (werkdagen ma-vr). Hiervoor brengen wij spoedaanvraagkosten in rekening van € 100,- exclusief BTW.

* Afhankelijk van de marktdrukte. Deze termijn kan bij extreme drukte aan wijziging onderhevig zijn. Wij geven geen garantie op deze doorlooptijd. Zorg dat u tijdig uw aanvraag bij ons indient. Uiteraard kunt u ook in eigen beheer en voor eigen kosten een dilatatieadvies laten verzorgen.
** Bij een door MBI kosteloos verstrekt dilatatieadvies is niet toegestaan een vergoeding te berekenen aan de opdrachtgever.

  Let op: Je kunt alleen een dilatatieadvies aanvragen als je reeds een bestelling bij MBI hebt gedaan.

  Projectinformatie


  Aanvrager dilatatieadvies

  Gegevens metselwerk

  Upload uw ontwerp in pdf of jpg. Upload tot 5 bestanden, MAXIMAAL 2MB per bestand!

  Let op: Wilt u grotere of meer dan 5 bestanden opsturen, dan graag opsturen via WeTransfer. Vermeld hierbij de projectgegevens (naam + plaats) in het notitieveld. U ontvangt een bevestiging als de bestanden zijn gedownload.

  Gewenste doorlooptijd dilatatieadvies

  Bij uitblijven van een bestelling worden de kosten van het dilatatieadvies in rekening gebracht.

  Marketing toestemming

  Verzenden

  Contact