Winnaars knutselwedstrijd 2021 bekend!

Tijdens de eerste lockdown kwam MBI De Steenmeesters met een unieke wedstrijd voor kinderen die noodgedwongen thuis zaten. De eerste editie was een groot succes en inmiddels is ook de tweede editie afgesloten. Wederom maakten kids kans op een complete tuinrenovatie. Dit wordt gebaseerd op hun eigen knutselcreatie van de ‘ultieme vakantietuin’. Dit jaar mogen zusjes Roos en Nikki uit Deventer zichzelf de winnaars noemen!

Zusjes uit Deventer winnen tuinrenovatie

Toen zusjes Roos (11) en Nikki (9) uit Deventer hoorden over een unieke knutselwedstrijd, besloten ze al snel mee te doen. Ze knutselden een open kijkdoos van hun ultieme vakantietuin en zonden de foto’s in. Ze hadden stevige competitie van tientallen zeer creatieve inzendingen: van levensgrote stoepkrijt creaties tot indrukwekkende tuinen van legoblokjes. Maar de zusjes wisten met hun tuincreatie de jury voor zich te winnen, want ze hadden aan alles gedacht. De tuin heeft namelijk een zeer goede balans tussen groen en bestrating, ontspanning en functie.. En natuurlijk viel de prachtige afwerking van de tuin meteen op! Nu verheugt het gezin zich op de tuinrenovatie. Deze begint met een vertaling van de tuincreatie tot een professioneel tuinontwerp. Vervolgens zal de uitvoering van slag gaan, want ook dat wordt volledig verzorgd.

Winnares 2020

Vorig jaar zond Tilburgse Loïs (winnares 2020) een tekening in van haar droomtuin. Met een goede dosis creativiteit en talent werd zij door de jury uitgekozen als de grote winnares. Loïs zag haar ‘natuurtuin’ getransformeerd worden naar een professioneel tuinontwerp en vervolgens ging de tuinverbouwing van start. Nu geniet ze met het hele gezin en huisdieren van haar tuin. Deze is op en top uitgerust inclusief een loungehoek, een buitenkeuken, fruitbomen en zelfs een paddenpoel. Bekijk het eindresultaat hier.

Over de organisator

Nederlands familiebedrijf MBI De Steenmeesters is reeds 76 jaar producent van hoogwaardige bestrating, sierbestrating en gevelstenen voor de publieke en private sector. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door ACO Easygarden, In-lite, Van den Berk Boomkwekerijen en Buiter Beton.

Over de Actie

Alle updates rondom de uitvoering van de winnende tuin en mogelijke toekomstige acties vind je op de Facebook pagina @thuiswerk.tuin en @tuin.mbi.nl