Opening derde GeoCeramica® centrum (Drechtsteden)

Nieuwe stijl tuininspiratie opdoen

Het derde officiële GeoCeramica® centrum van Nederland is geopend in Papendrecht. De grootste opening bij ‘Vego Papendrecht’ vond plaats op 26 maart. Een fraai voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen. Het nieuwe centrum heeft een gloednieuw plein met keurig aangelegde, vlakjes sierbestrating in eindeloos veel (GeoCeramica®) designs. Het is qua grootte uniek in zijn soort en een toonaangevende plek om tuininspiratie op te doen voor de (tuin)consument.

Vego Papendrecht

Vego Papendrecht, al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor tuinproducten. Je vindt er alle mogelijke sierbestrating (ruim 1000m2) maar ook tuinhout, zand, grond en alles wat je verder maar nodig kunt hebben voor je tuin. Doordat Vego Papendrecht al zo lang bestaat hebben ze uitstekende kennis van alle mogelijke tuinoplossingen en materialen. Daarbij hebben ze een uitstekend netwerk opgebouwd welke zich laat vertalen naar snelle service, dito leveringen én uitstekende hoveniers. Met behulp van deze laatste hebben ze een aantal fraaie modeltuinen gecreëerd ter (tuin)inspiratie.

Partner MBI De Steenmeesters

De opening van het centrum is de derde van een reeks centra in Nederland. Zo is er een GeoCeramica Centrum in Zuid – Holland, (Postmus Sierbestrating in Valkenburg), ééntje in Midden Nederland (Pellegrom in Waardenburg) en nu dus een GeoCeramica Centrum Drechtsteden: ‘Vego Papenrecht’ geopend.

Op deze plekken ligt allemaal het accent op grootse showtuinen met volop ruimte om de materialen te bekijken. Deze ontwikkeling is geïnitieerd door de producent van het materiaal GeoCeramica®: MBI De Steenmeesters. Zij zagen dat ondanks de pandemie, de vraag naar fysieke voorbeelden van sierbestrating onverminderd bleef. Tuinconsumenten willen de materialen voelen en ervaren. MBI weet deze ambassadeur van hun merk op waarde te schatten. Tijdens de opening was er daarom een comité afgevaardigden om de opening bij te wonen.

Mogelijkheden voor bezoek

Het nieuwe centrum in Papendrecht is vrij te bezoeken. Voor meer informatie kun je kijken op:

Vego Papendrecht – Startpagina | Facebook