Droom(tuin) van Tilburgse Loïs is nu realiteit

Vorig jaar zette MBI een unieke tekenwedstrijd op voor kids die door COVID-19 noodgedwongen thuis zaten. Tientallen kinderen streden om de hoofdprijs die de aanleg van hun zelf ontworpen tuin betrof. De droomtuin van Tilburgse Loïs (winnaar 2020) is opgeleverd en het resultaat is verbluffend. We nemen een kijkje in de ‘natuurtuin’ van Loïs. Ook is er spannend nieuws voor alle kids in het land; MBI komt met een nieuwe wedstrijd!

Eerste ‘Thuiswerk tuin’ ooit opgeleverd!

Wat begon met een goede dosis creativiteit en tekentalent is voor Tilburgse Loïs werkelijkheid geworden. De natuurtuin van Loïs is namelijk vandaag opgeleverd. Precies op tijd om lekker te genieten met het gezin en huisdieren van het mooie lenteweer en eventueel een ‘vakantie in eigen tuin’. Met een loungehoek, een buitenkeuken, fruitbomen en zelfs een paddenpoel gaat dit ongetwijfeld lukken.

Het begon met een tekening

Hoe begon dit avontuur? Net als vele andere kids, hoorde Loïs van de tekenwedstrijd en besloot mee te doen. Ze stuurde een originele tekening in en werd door een onafhankelijke jury gekozen tot de grote winnaar. Het originele idee van Loïs is vervolgens omgezet naar een professioneel tuinontwerp door gerenommeerd tuinontwerper Huib Schuttel (o.a. bekend van Eigen Huis & Tuin). Toen 24 maart de verbouwing begon, zag ze haar droomtuin snel in vervulling gaan. En zij is binnenkort niet de enige, want een nieuwe wedstrijd komt er aan. Volg de Facebookpagina @thuiswerk.tuin en dan zie je de leuke actie binnenkort voorbij komen!

Een kijkje in de verbouwing