Inspiratiezone bij Kees Smit Tuinmeubelen

Ben je nieuwsgierig naar de tuintrends? Ieder jaar worden deze opnieuw vastgesteld door verschillende trendwatchers. Van een kleurrijke explosie tot aan een rustig design uit Japan. Laat jezelf inspireren voor een zonnig seizoen. Je kan inspiratie opdoen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Al meerdere jaren liggen wij hier met onze tegels verwerkt in de vloeren van de inspiratiezone. Er liggen boekjes waarin de informatie staat per tuin met vermelding van de producten. Als je interesse hebt in de tegels word je netjes doorverwezen naar de dealer waar je deze kunt bestellen.

Je krijgt zo verschillende ideeën van kleuren en combinaties met als doel om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Hou je van industriële kenmerken of heb je liever een landelijke of chique tuin? Je kunt het bekijken bij Kees Smit met meer dan 4.000 artikelen, speciaal voor jouw tuin.

 

Tuintrend 1: Rock the City

Stoer, stijlvol en sterk; een tuintrend met veel industriële kenmerken. Rock the City is onze stadstuin met harde materialen zoals beton, staal of aluminium. Dit geeft je tuin die krachtige uitstraling. Het ongerepte gevoel benadruk je nog meer door oude elementen toe te voegen. Of nog beter, als je dit al in je tuin hebt, niet te bewerken. Laat een oude muur juist intact en scoor op de markt een werktuig uit de industrietijd. Als je dan na een lange werkdag weer thuis bent, is de tuin de plek waar je met elkaar de dag eindigt. Samen genieten met je gezin of vrienden van de vrijheid van het moderne leven.

GeoCeramica® 80x80x4 cm Corten Steel
Artikelcode QNCM54701.GCERA

Tuintrend 2: Japandi

Stop de tijd en ontdek de tuintrend Japandi. Een trend waarbij je ontsnapt aan een drukke omgeving en jezelf de rust gunt van het zen wonen. De combinatie tussen Japans en Scandinavisch design was binnen al een tijdje populair. Nu zien we ook buiten deze trend doorzetten. Kenmerkend is het rustige kleurenpalet en organische vormen. Mooie, subtiele elementen die samen rust uitstralen. Je hoeft hier dus niet uit te pakken, slechts enkele aankleding is al genoeg. Zoals Leonardo da Vinci ooit zei: “Eenvoud is de ultieme verfijning.”

GeoCeramica® 120x30x4 cm Loft Ruby Light
Artikelcode QMCM54422.GCERA

Tuintrend 3: Club Chique

Gezelligheid, luxe en comfort, wie wil dat nu niet in de tuin? Club Chique neemt je mee naar de sfeer van een 5-sterren hotellounge. Met rijke warme stoffen en luxe details tover je je tuin om tot een nieuw chic verblijf. Het belangrijkste bij deze trend is dan ook comfortabel loungemeubilair. Hierin is het relaxen geblazen voor jou en je partner. Voor nog meer luxe gevoel mag een vleugje goud niet ontbreken. Zo krijg je thuis die elegante én chique uitstraling. Dan rest jullie alleen nog het glas te heffen op alle mooie herinneringen samen en welke nog zullen volgen.

GeoCeramica® 80x80x4 cm Forma Grigio Décor
Artikelcode QNCM54609.GCERA

Tuintrend 4: New Retro

Retro is terug van weggeweest. De tuin is er klaar voor om nieuw met oud te combineren. Haal de vintage items van zolder of van de kringloop en ga terug in de tijd. De warme tonen van de jaren 70 staan weer geweldig in de tuin. Het kleurenpalet is dan ook kleurrijk en creatief. De oude rotan meubelen van vroeger zijn vervangen voor moderne tuinmeubelen van wicker. Dit vlechtdraad heeft de juiste looks én is bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Met nieuwe ontwikkelingen en de juiste funky patronen haal je de trend New Retro naar je eigen tuin.

GeoCeramica® 120x60x4 cm Chateaux Cotto
Artikelcode QACM54638.GCERA

Tuintrend 5: Staycation

Dichtbij genieten is helemaal van nu. Met lichte en praktische meubelen zet jij je Staycation voort, daar waar jij het wilt. Van je eigen tuin tot aan het bos, deze trend zorgt voor dat fijne vakantiegevoel. Niets moet, maar alles mag. De kleuren van deze tuintrend zijn zachte tinten groen, roze en blauw. Deze komen namelijk in een natuurlijke omgeving goed tot hun recht. Ideaal zijn de meubelen van aluminium hierbij. Die til je makkelijk op en verplaatst je naar dat plekje waar de zon nog wel schijnt. Een goed boek erbij en de vakantie kan beginnen.

GeoCeramica® 80x80x4 cm Flow Smoke
Artikelcode QNCM54728.GCERA

 

Over Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit drie generaties met meer dan 80 jaar ervaring in de branche. Waar opa Henk en oma Corrie begonnen met de verkoop van huishoudelijke artikelen, specialiseerde Kees Smit zich na de overname in de verkoop van tuinmeubelen. Zijn passie voor tuinmeubelen groeit uit tot een gezamenlijke passie van vader Kees en zoon Henk, die in 2011 het roer overneemt. Vanaf dat moment groeit het bedrijf in korte tijd uit van een regionale naar een landelijke speler met twee vestigingen in Nederland, in Almelo en Amersfoort en de derde opent in het najaar van 2022 in Venlo. Daarnaast heeft Kees Smit webwinkels in Nederland, België en Duitsland.