Zesde GeoCeramica® centrum geopend in Balkbrug

Nieuwe stijl tuininspiratie opdoen

Het zesde officiële GeoCeramica® centrum van Nederland is geopend in Balkbrug. De opening bij ‘Buiter Beton Balkbrug’ vond plaats op vrijdag 15 juli. Een fraai voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen. Het nieuwe centrum heeft een gloednieuw plein met keurig aangelegde, vlakjes sierbestrating in eindeloos veel (GeoCeramica®) designs. Het is qua grootte uniek in zijn soort en een toonaangevende plek om tuininspiratie op te doen voor de (tuin)consument.

Buiter Beton Balkbrug

Buiter Beton is al bijna 40 jaar een begrip in de sierbestratingswereld. Buiter Beton is een groot leverancier van tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout, buitenverlichting, muur- en stapelelementen, kunstgras en onderhoudsproducten. Door het hele land leveren ze aan hoveniers, aannemers, architecten en handelaren. Met vestigingen in Balkbrug, Naarden en Hengelo leveren ze door heel Nederland, maar hebben nog altijd de mentaliteit van de kruidenier op de hoek: korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Partner MBI De Steenmeesters

De opening van het centrum is de vijfde van een reeks centra in Nederland. Zo zijn er GeoCeramica Centra- in Zuid – Holland, (Postmus Sierbestrating in Valkenburg), Midden Nederland (Pellegrom in Waardenburg), Gooi en Vechtstreek’ (Buiter Beton in Naarden), Centraal Nederland (Boeve Oldebroek) en nu gaan de deuren in Balkbrug dus open!

Op deze plekken ligt allemaal het accent op grootse showtuinen met volop ruimte om de materialen te bekijken. Deze ontwikkeling is geïnitieerd door de producent van het materiaal GeoCeramica®: MBI De Steenmeesters. Zij zagen dat ondanks de pandemie, de vraag naar fysieke voorbeelden van sierbestrating onverminderd bleef. Tuinconsumenten willen de materialen voelen en ervaren. MBI weet deze ambassadeur van hun merk op waarde te schatten. Tijdens de opening was er daarom een comité afgevaardigden om de opening bij te wonen.

Mogelijkheden voor bezoek

Het nieuwe centrum in Balkbrug is vrij te bezoeken. Voor meer informatie kunt u kijken op:

Buiter Beton Balkbrug, terras & trends (terrasentrends.nl)