Vakbeurs voor professionals in de infrasector

Waar: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht
Wanneer: 22-23 september 2021 09:00-17:00u
Voor wie: professionals in de infrasector
Aanmelden: Gratis registreren

Wil je weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor jouw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor jou verzameld tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte. Tijdens de beurs kun je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Klimaatadaptieve inrichting

Klimaatadaptieve inrichting van de openbare ruimte staat de laatste jaren hoog op de agenda bij gemeentes. Met het alsmaar veranderende klimaat hebben we steeds meer te maken met hevige weersomstandigheden. Lange periodes van regen veroorzaken bijvoorbeeld wateroverlast op straat. Regenwater dient daarom op een snelle, duurzame en effectieve manier afgevoerd en geborgen te worden. Hiervoor bestaan er verschillende oplossingen, zoals waterpasserende bestrating. En daar komen steeds meer slimme en effectieve oplossingen bij. Een recente ontwikkeling zijn kunststof afwateringsbanden. Met deze ontwikkeling kan water op een natuurlijke manier worden verwerkt en zorgt zelfs bij piekbelasting voor een veilige rijweg en voorkomt schade. Om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in de sector, plan je een bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte.

Aanmelden

Een bezoek aan de beurs is kosteloos. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Ook wordt er de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. In verband met COVID-19 zijn maatregelen getroffen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Meld je direct aan via de site van Vakbeurs Openbare Ruimte.