Gevelrenovatie met steenstrips

MBI verovert jaar na jaar meer terrein op de bouwmarkt met haar esthetische langformaat gevelsteen GeoStylistix. De unieke genuanceerde kleuren, het horizontaal lijnenspel en de betaalbare prijs maken deze gevelsteen geliefd bij de architect en opdrachtgever. Dit jaar breidt MBI haar collectie uit met steenstrips en biedt hierdoor een duurzame oplossing voor gevelrenovatie.

Gevelrenovatie vraagt om andere materialen dan nieuwbouw. Door het ranke karakter van steenstrips kan een gevel gerenoveerd worden met een minimum aan ruimteverlies. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bestaande ramen met steenstrips af te werken. De steenstrips worden direct op de gevel of isolatieplaten aangebracht.

Met gevelrenovatie krijgt een authentiek gebouw een moderne uitstraling

Bij een gevelrenovatie met GeoStylistix steenstrips blijft het authentieke karakter van een woning behouden. De buitenkant krijgt een nieuwe en moderne uitstraling. Gecombineerd met gevelisolatie zorgen de steenstrips tevens voor een perfecte isolatieschil rondom de woning. Deze manier van isoleren is interessant als de isolatiewaarde niet voldoende is of in slechte staat verkeert.

Gevelrenovatie is duurzaam en comfortabel

Door een buitengevel goed te isoleren heeft u geen last meer van vocht en tocht. Gevelisolatie is duurzaam, milieuvriendelijk én zorgt voor een aanzienlijke besparing op stookkosten. MBI werkt hiervoor samen met diverse leveranciers. Kou en tocht in een woning of kantoorruimte zijn onbehagelijk, door de buitengevel te isoleren hersteld u de natuurlijke balans binnen en wordt uw pand weer comfortabel. GeoStylistix steenstrips zijn snel een eenvoudig aan te brengen op isolatiematerialen.

Steenstrips voor gevelrenovatie

GeoStylistix zijn gevelstenen met een toplaag van hoogwaardige natuurlijke materialen met een zeer verfijnde structuur. De langformaat steenstrip heeft een afmeting van 595x15x40 (lxbxh). Met een grote keuze uit kleurnuances is dit de meest stijlvolle gevelbekleding van dit moment.

Ondanks de geringe dikte van 15mm behouden de steenstrips dezelfde positieve eigenschappen als de ‘originele’ gevelstenen. Qua uitstraling doen de steenstrips er ook niet voor onder, gevoegd hebben de steenstrips exact dezelfde uitstraling.