Gevel 2022

Over twee maandjes zijn Hal 3 en 4 van het Jaarbeurscomplex in Utrecht het podium voor exposanten, exposities en een inspirerend programma voor vakbeurs Gevel met het thema ‘Inception’. Van 8 tot en met 10 februari 2022 vindt het grootste live evenement voor de gevelbranche plaatst. Het thema ‘Inception’ vertaalt zich als ‘start, begin, idee’ met subthema’s Tech, Nature, Art&History en Future. Dit jaar heeft de beurs een grootse opzet met een verassende plattegrond wat Gevel 2022 tot een belevenis maakt. Zowel grote als kleine spelers in de gevelbranche zullen aanwezig zijn.

Begin het jaar goed, neem de tijd voor GEVEL 2022! Dit is de eerste kans in 2022 om weer eens uitgebreid te genieten van je eigen vakgebied. Ontmoet bevlogen vakgenoten, neem ook je collega’s en opdrachtgevers mee. Graag tot ziens!

GRATIS REGISTREREN

 

Bezoek de stand van MBI

Op de beurs presenteren wij een drietal interessante gevelsystemen inclusief een primeur.

Langformaat gevelsteen GeoStylistix – Extra slank, voorzien van een gladde toplaag van gebroken natuursteen in vlakke of geprofileerde uitvoering en verkrijgbaar in breed kleurenpallet. Architecten die voor het eerst met GeoStylistix kennismaken kwalificeren deze als heel modern; eigentijds, maatvast, slank en strak.

Ventilerend gevelsysteem met keramische beplating – MBI introduceert een innovatief keramisch gevelsysteem met een gecertificeerd en ventilerend ophangsysteem. Uniek zijn de ‘big slabs’ panelen met een grootte van maar liefst 3200x1600mm.

Gevelbekleding die energie opwekt – De primeur die op Gevel 2022 gepresenteerd wordt is gevelbekleding van glasmodules die voorzien zijn van solarcellen en hierdoor zonne-energie opwekken wat omgezet kan worden in bruikbare stroom voor het gebouw. Een zeer efficiënt systeem dat zichzelf binnen afzienbare tijd terugverdiend!

Op de hoogte blijven van het laatste MBI nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina.