GeoCeramica® nieuwe formaten en kleuren 2018

Het verheugt ons te mogen melden dat GeoCeramica® in de formaten 80x40cm, 80x80cm en 120x30cm verkrijgbaar zijn voor de eerste gelukkige klanten! Door dit nieuwe formaat zal bijvoorbeeld de ‘houtlook’ serie Timber er ongelooflijk realistisch uitzien! Naast de bestaande kleuren hebben wij ook twee prachtige nieuwe kleuren toegevoegd in het grootse formaat 80x80cm. Vraag bij uw dealer of de nieuwe maten en kleuren al te bezichtigen zijn.

Vind uw dealer

Nieuwe GeoCeramica® kleuren 2018

Serie Steel, kleur Corten Steel

De typische roestkleur van cortenstaal geeft iedere tegel een ander uiterlijk. Ideaal voor een industriële look!

 GeoCeramica Premium Stones Cortens Steel

Serie Stones, kleur Belgium Black

Bevat een overvloed aan kleine fragmenten die zijn natuurlijke aard tonen. Een bijzonder elegante tegel!

GeoCeramica Premium Stones Belgium Black

Serie Irish Highstone, kleur Dark en Grey

Deze serie springt in het oog en niet in de laatste plaats door het grootste formaat van 120x30cm!

GeoCeramica Irish Highstone Dark GeoCeramica Irish Highstone Grey


De nieuwe GeoCeramica® collectie 2018


Leginstructie 120x30cm GeoCeramica®

Keramische tegels in het algemeen kennen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en dient binnen bepaalde toleranties te vallen. Die toleranties worden bepaald over een bepaalde afstand. Naarmate het formaat groter wordt kunnen deze waarden verder uiteen lopen. Dat betekent heel concreet dat de uiterste zijden van onze 120x30cm tegels een bolling kennen die toegestaan en acceptabel is maar wel gepaard moet gaan met een goed advies.

Zoals gezegd, Een lichte bolling is heel normaal in een keramische tegel. Echter het unieke formaat 120x30cm vraagt om die reden wel extra aandacht. Door de tegels in een halfsteens verband te leggen komen de meest uiteenlopende waardes dicht bij elkaar te liggen. Dit levert in sommige gevallen een onregelmatig patroon op. Daarom is het beter om de stenen in een 1/3 verband te leggen. Op deze manier komt deze het beste tot zijn recht!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.