Nieuw! Tuinbrochures 2018

Dit jaar is de opzet volledig vernieuwd. Evenals in 2017 zullen wij niet één maar twee MBI brochures uitgeven. Anders dan vorig jaar is het assortiment niet gesplitst tussen ‘beton’ of ‘keramiek’.

Met de introductie van het nieuwe en innovatieve GeoProArte® introduceren wij een volledige GeoCollectie: GeoSteen®, GeoProArte® en GeoCeramica®. Omdat dit onze topcollecties zijn, hebben wij de uitstraling van onze brochure hier ook op aangepast. Met een extra dik cover en luxe binnenwerk spreken wij voor de GeoCeollectie dan ook over een echte Catalogus!

BasicSteen, keramiek en overige artikelen staan in de MBI Tuinbrochure. Deze is in de vertrouwde uitstraling zoals u van ons gewend bent (uiteraard wel met een aangepaste trendy look).

Klik op de cover om door de online versie te bladeren!

  

U kunt vanaf hier ook de brochure downloaden in hoge kwaliteit. Rechtsonder in uw scherm staan een aantal icoontjes. Met het omcirkelde icoontje download u de brochure. Als uw internet browser standaardinstellingen heeft, komt de brochure terecht in uw Verkenner in de map Downloads.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.