Medewerker After Sales (Kampen)

Wij zoeken een Medewerker After Sales

Standplaats Kampen

MBI is reeds 73 jaar een toonaangevend en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Met vier productielocaties in Nederland zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ongewapende betonproducten. Wij zijn een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open en informele werksfeer. MBI is volop in de groei en wij zoeken collega’s om mee verder te bouwen. In Kampen produceren wij sierbestrating en gevelstenen. Voor onze Service Afdeling zoeken wij een After Sales Medewerker.

Functiedoel:

Aannemen en behandelen van after sales activiteiten, waar onder het registreren en beoordelen van binnengekomen reclamaties. Je doet dit zodanig dat een tijdige en juiste service / afhandeling richting de klant is gewaarborgd.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt van de afdeling Service, waarbij je vragen van eindgebruikers behandelt en reclamaties van dealers aanneemt, verwerkt, beoordeelt en communiceert;
  • Je stemt complexe vragen of reclamaties af met de Service Buitendienst of met de Service Coördinator;
  • Je verzorgt de planning voor de Service Buitendienst medewerkers;
  • Je zoekt de samenwerking en onderhoudt contact met het laboratorium ten aanzien van de kwaliteitsbeoordeling;
  • Je verricht diverse ondersteunende en administratieve werkzaamheden, zoals het beoordelen van offertes, het controleren van facturen en het opstellen van periodieke rapportages.

Functieprofiel eisen:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een service functie.
  • Kennis van de bestratingsbranche / van betonproducten is zeer gewenst.
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als op schrift.
  • Tevens ben je enthousiast, ben je flexibel en heb je een positieve instelling.
  • Tot slot beschik je over goede computervaardigheden, waarbij kennis van SAP en CRM een pré is.

De kernwaarden van MBI zijn: oog voor detail, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en eigenaarschap. Heb je interesse in deze functie en herken jij je in deze competenties? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aanbod:

Een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie.

Belangstelling?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marien Vaandering op 06-51273016. Solliciteren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief inclusief CV via onderstaand formulier. 

In het geval van interesse, willen wij je vragen om deze zo spoedig mogelijk kenbaar te maken. Dit in verband met de naderende vakantieperiode.

NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.