Medewerker Verkoop Binnendienst (fulltime)

Word jij onze nieuwe collega op de Verkoop Binnendienst?

Standplaats Veghel

MBI is reeds 73 jaar een toonaangevend en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. MBI heeft circa 350 vaste medewerkers, die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw–Lekkerland en in ons verkoopkantoor in Wuppertal (Duitsland). MBI is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een open en informele werksfeer. MBI is volop in de groei en zoekt collega’s om mee verder te bouwen! 

Als Medewerker Verkoop Binnendienst binnen onze Business Groep Infra, houd je je op proactieve wijze bezig met alle facetten van verkoop, van lead tot opdrachtverwerking en aftersales. Dit voor zowel eigen geproduceerde producten als inkoop producten. Jouw klantenkring bestaat uit aannemers, groenvoorzieners en overheden.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

  • Onderhouden en opbouwen van klantrelaties
  • Het beheren van klantgegevens, contactmomenten en salesactiviteiten in ons CRM-systeem
  • Het behandelen van telefonische en ingezonden aanvragen binnen het toegewezen rayon
  • Het afhandelen van offertes, contracten en bestekken
  • Ondersteuning van Accountmanagers en Projectadviseurs
  • Samenwerken met diverse afdelingen binnen het bedrijf, zoals klantleveringen en expeditie

Wie ben jij?

Je werkt nauwkeurig en met enthousiasme en beschikt over uitgesproken communicatieve vaardigheden.  Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau, bij voorkeur in een commerciële richting. Je bent zowel een teamspeler als iemand die in staat is om in grote mate zelfstandig te werken. Je neemt initiatief, bent analytisch en hebt een positieve instelling. Verder zijn competenties belangrijk als: oog voor detail, leergierigheid, teamgeest, inventiviteit en eigenaarschap. Relevante werkervaring en kennis van met name de wegenbouwsector is een pre. Je bent fulltime beschikbaar want als jij bent wie we zoeken, dan willen wij je graag elke dag in ons team! 

Wij bieden

Een afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch familiebedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 31 mei a.s. naar ons toe.  Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. 

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk