Logistiek medewerker (Veghel)

Logistiek medewerker

Voor onze locatie in Veghel

MBI BV is onderdeel van de MBI Groep en is reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De MBI Groep heeft circa 350 medewerkers die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw – Lekkerland, op de verkooplocatie in Wuppertal (Duitsland) en in het verkoopteam in België.

Functiedoel:

De logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk indelen van het terrein (het tasveld). Samen met je collega’s draag je zorg voor het behalen van de doelen inzake het laden en lossen van producten binnen de gestelde tijd en normen. Hiernaast bewaak je de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit, milieueisen en veiligheid.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

– Het terrein indelen op een dusdanige manier dat de productie de geproduceerde materialen kan afzetten;
– Het verzetten van stenen om ruimte te maken voor nieuwe productie en de registratie hiervan verzorgen in SAP;
– Het schoon en ordelijk houden van het tasveld;
– Het aanwijzen van laadplaatsen aan chauffeurs;
– Het uitvoeren van controles aan de hand van picklijsten bij geladen producten;
– Het laden van vrachtauto’s die niet zelfladend zijn met een heftruck;
– Het bijrijden en klaarzetten van materialen
– Het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden aan de heftruck (aftanken, controleren oliepeil, afvullen olie, schoonmaken en doorgeven van schadend en onvolkomenheden;
– Het signaleren en melden van kwaliteitsafwijkingen aan producten en materialen;
– Het toezicht houden op het naleven van de gestelde veiligheidseisen;

Op het terrein van onze vestiging in Veghel ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van alle logistieke stromen. Je draagt zorg voor een veilige opslag van goederen en een logische indeling van het tasveld. Ook het klaarzetten van zendingen voor vervoerder behoort tot jouw takenpakket.

Wij zoeken:

Een enthousiaste en flexibele collega die toe is aan een nieuwe uitdaging.  Je beschikt bij voorkeur over enige werkervaring als heftruckchauffeur binnen een soortgelijke omgeving of functie. Daarnaast beschik je over een positieve instelling, ben je praktisch, flexibel en stressbestendig. Je vindt het prettig om nauw samen te werken met de collega’s in jouw team en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen. Indien het werk erom vraagt, ben je bereid om ook op andere afdelingen te assisteren.

Functieprofiel eisen:

– Minimaal LBO werk- en denkniveau
– Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Heftruckcertificaat is een pré
– Kwaliteits- en veiligheidsbewust

Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn:
– Oog voor detail
– Inventiviteit
– Teamgeest
– Eigenaarschap
– Leergierig

Aanbod:

Een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie in verschoven diensten grotendeels overdag.

Belangstelling?

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief in met onderstaand formulier. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. NB. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Voor ons privacy statement verwijzen we u naar onze website: www.mbi.nl. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.