Mix & Match voor een levende tuin

Mix & Match voor een levende tuin

Eigen Huis & Tuin Afgelopen week in Eigen Huis en Tuin klusten Tom en zijn team in Hoofddorp aan een tuin bij een leuk jong stel. Het stel wilde enerzijds de ‘woonkamer naar buiten’ halen. Anderzijds wilden ze graag groen in de tuin. Dit is precies wat ze kregen: een levende tuin met een warm gevoel – ook in de winter! 

Contrast in materialen

Het geheim voor een levende tuin is het gebruik van verschillende soorten materialen, texturen en kleuren. Maar ook de afwisseling tussen verharding en groen creëert een mooi ruimtelijk effect. Bereik dit effect door bijvoorbeeld een looppaadje van klinkers door een groot stuk gazon te plaatsen. Dan blijven ook uw voeten droog bij regen…

Ook voor klinkers kunt u bij MBI terecht

Hoogteverschil

Hoogteverschil zorgt voor dynamiek in uw tuin. Voor een optimaal effect plaats u hoge elementen op de voorgrond in combinatie met lage elementen. Hoge elementen zoals bomen zorgen verder voor schaduw, beschutting en privacy. Niet alleen mooi, maar ook praktisch!

Een houtlook met GeoCeramica® kwaliteit

Een houten terras geeft de tuin een warm en huiselijk gevoel – helemaal in sync met de trend van het binnengevoel naar buiten halen. Ondanks de esthetische waarde, is hout een levend materiaal en daardoor onderhevig aan weer en wind. Om toch de houtlook te verkrijgen zonder intensief onderhoud, is GeoCeramica® Timber een perfect alternatief. GeoCeramica® slijt namelijk niet, is vocht- en vlekbestendig, en eenvoudig schoon te maken. Heel erg onderhoudsvriendelijk dus.

Lees verder over GeoCeramica®


Eigen Huis & Tuin

Nog meer terrastegels

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar terrastegels van MBI in liggen. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor de terrastegels in uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.