Langformaat gevelsteen in beeld

Langformaat gevelsteen in opkomst

De economie trekt aan, de bouw trekt aan. In het bijzonder merken wij de vraag naar bijzondere gevelstenen. De langformaat gevelsteen is enorm in opkomst en in 2016 zien wij een toename van projecten in België, Duitsland en Nederland.

Wat onze langformaat steen zo bijzonder maakt is het materiaal, een betonsteen voorzien van een toplaag van o.a. natuurlijke granulaten. Dit resulteert in een prachtig genuanceerd beeld. Beton is ideaal voor een langformaat gevelsteen. Beton hard uit in klimaatkamers maar wordt niet gebakken (zoals een baksteen). Onze langformaten zijn dan ook maatvast en super strak te metselen (c.q. te verlijmen). Voor een horizontaal lijnenspel is maatvastheid een eerste vereiste.

Op maat gemaakt

Onze langformaat metselstenen worden op projectbasis geproduceerd (uitgezonderd een kleine voorraad van de meest hardlopende kleuren als antraciet/zwart, grijs en wit).  De kleur van de toplaag kunnen wij naar wens aanpassen of zelfs een geheel nieuwe kleur ontwerpen. Dit biedt veel ontwerpvrijheid.  Uiteraard voorzien wij de opdrachtgever van een monsterpaneel voor een goed beeld. Indien gewenst verzorgen wij ook het dilatatieadvies en/of instructies aan de aannemer voor het metselwerk.

Onderhanden projecten 2016

Wij kunnen eigenlijk niet wachten tot de projecten gereed zijn. Hierbij vast een voorproefje van onderhanden werken. Als u meer wilt weten of een project bezichtigen, neem dan contact op met ons bouwteam.

Weten hoe wij deze langformaat gevelsteen maken?

Bekijk video “the making of”


Inspiratieboek met langformaat gevelstenen

Bovenstaande afbeeldingen zijn een selectie van onderhanden werken op dit moment. Wij kunnen niet wachten tot de projecten gereed zijn om te fotograferen. Dit doen wij ieder jaar en uiteraard hebben wij een prachtige uitgave van 2015. Deze kunt u met onderstaand formulier aanvragen. De download link ontvangt u direct in uw mailbox.

gevelsteen-projecten

Bedrijf

Naam

E-mail

Adres (geen postbus)

Postcode

Plaats

Telefoon

Hoe wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn