Langformaat gevelsteen in beeld

Langformaat gevelsteen steeds populairder

De economie trekt al een paar jaar aan en zo ook  de bouw. In het bijzonder merken wij de vraag naar bijzondere gevelstenen toenemen. De langformaat gevelsteen wordt steeds populairder en wij zien een toename van projecten in België, Duitsland en Nederland.

Wat onze langformaat steen zo bijzonder maakt is het materiaal; een betonsteen voorzien van een toplaag van o.a. natuurlijke granulaten. Dit resulteert in een prachtig genuanceerd beeld. Beton is ideaal voor een langformaat gevelsteen. Beton hard uit in klimaatkamers maar wordt niet gebakken (zoals een baksteen). Onze langformaten zijn dan ook maatvast en super strak te metselen c.q. te verlijmen. Voor een horizontaal lijnenspel is maatvastheid een eerste vereiste.

Op maat gemaakt

Onze langformaat metselstenen worden op projectbasis geproduceerd (uitgezonderd een kleine voorraad van de meest hardlopende kleuren als antraciet/zwart, grijs en wit).  De kleur van de toplaag kunnen wij naar wens aanpassen of zelfs een geheel nieuwe kleur ontwerpen. Dit biedt veel ontwerpvrijheid.  Uiteraard voorzien wij de opdrachtgever van een monsterpaneel voor een goed beeld. Indien gewenst verzorgen wij ook het dilatatieadvies en/of instructies aan de aannemer voor het metselwerk.

Onderhanden projecten

Wij kunnen eigenlijk niet wachten tot de projecten gereed zijn. Hierbij vast een voorproefje van onderhanden werken. Als u meer wilt weten of een project bezichtigen, neem dan contact op met ons bouwteam.

Weten hoe wij deze langformaat gevelsteen maken?

Bekijk video “the making of”


Inspiratieboek met langformaat gevelstenen

Bovenstaande afbeeldingen zijn een selectie van onderhanden werken op dit moment. Wij kunnen niet wachten tot de projecten gereed zijn om te fotograferen. Dit doen wij ieder jaar en uiteraard hebben wij een prachtige uitgave van 2016/2017. Deze kunt u met onderstaand formulier aanvragen. De download link ontvangt u direct in uw mailbox.

gevelsteen-projecten

Bedrijf

Naam

E-mail

Adres (geen postbus)

Postcode

Plaats

Telefoon

Hoe wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Marketingtoestemming
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen? (U kunt zichzelf weer uitschrijven voor de nieuwsbrief met de uitschrijf-link in elke e-mail die u van ons ontvangt of door contact op te nemen via marketing[@]mbi.nl.)
Ja, per e-mailNee, bedankt

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.