Junior Inkoper (Veghel)

Junior Inkoper

Location: Veghel
Industry: Building Materials
Job Type: Full-time

Functie:

Aankomend inkoper, klaar voor een versneld groei en ontwikkelingstraject. Je gaat direct zelfstandig aan de slag met aansprekende en grote inkoop projecten.

Je wordt begeleid door een ervaren Senior Buyer die binnenkort met pensioen gaat en nu nog zo’n 60% aanwezig is. Je zal je een deel van zijn takenpakket eigen gaan maken. De organisatie is in ontwikkeling en op tal van vlakken aan het groeien. En ook de inkoopafdeling is bezig met een verdere professionaliseringsslag waarbij de interne klanten nog beter bediend gaan worden.
Mocht supply chain, en inkoop in het bijzonder, je aanspreken dan is dit absoluut de functie en het moment om in te stappen. Onder leiding van de recent aangestelde Manager Inkoop is er een groot aantal aansprekende projecten en een serieus groot inkoopbudget dat goed beheerd dient te worden. We beloven je dat geen dag hetzelfde zal zijn, en dat we op een goede manier aanspraak zullen maken op je talenten en vaardigheden. Als je een communicatief vaardige, klantgerichte persoonlijkheid bent met een oog voor continue verbetering van processen; als je bovendien op je best presteert als je het net iets te druk hebt en graag meerdere projecten tegelijk beheert dan willen wij graag kennis met je maken!
Wij bieden je een mooi bedrijf en fijne collega’s, waar een gezonde bedrijfsvoering al decennia leidt tot kwalitatief hoogstaande en innovatieve producten en aansprekende klanten. Wij hebben haast! Er liggen een aantal operationele projecten op je te wachten. Dus reageer vandaag nog. In deze functie rapporteer je aan de Manager Inkoop.

Opdrachtgever:

MBI De Steenmeesters is een innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. Door passie en vakmanschap onderscheidt MBI zich met kwalitatief hoogwaardige producten en de kracht om klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De MBI Groep heeft circa 350 medewerkers die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw – Lekkerland, op de verkooplocatie in Wuppertal (Duitsland) en in het verkoopteam in België. De kernwaarden zijn: Oog voor detail, Inventiviteit, Teamgeest, Eigenaarschap, en Leergierigheid.

Functie eisen:

HBO en bij voorkeur Nevi 1
>2 jaar relevante werkervaring
Goede vaardigheid in Excel & ERP (SAP) software
Sterk in analyse en gestructureerd werken
Klant- en marktgericht, pro-actief
Vloeiend Nederlands en Engels, Duits is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

Een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen inbreng en ideeën en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond en groeiend bedrijf. MBI kent goede arbeidsvoorwaarden.

Reageer DIRECT door onderstaand formulier in te vullen.
Wij ronden deze procedure in 5 weken af.

Contact:

*De werving voor deze vacature verloopt via Sterling & Holmes, executive search.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.