Innovaties

Innovaties in de betonindustrie

Innovatie zit al vanaf de beginjaren in de genen van MBI. Onze grondlegger stond bekend om zijn creativiteit en innoverend vermogen, een drijvende kracht in de betonindustrie. Iets wat koesteren en voortzetten met de huidige generatie Steenmeesters. Belangrijke ontwikkelingen in deze laatste jaren zijn op gebied van milieu [EcoForto] en gebruik [GeoSteen®].

Tijdlijn innovaties 1945-heden

Onderstaande tijdlijn geeft een goede indruk van de innovaties van MBI. Dit is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen, zoals alle ontwikkelingen steeds harder gaan. Ook voor 2018 en later is onze ‘ideeën-kraamkamer’ goed gevuld. 

 


GeoProArte® – De volgende sensatie in sierbestrating NIEUW in 2018

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag. De collecties GeoSteen® en GeoCeramica® behoeven geen nadere toelichting! Vanaf 2018 komt daar een nieuwe variant bij: GeoProArte®, een betonnen drager voorzien van een digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. GeoProArte® wordt weer een trendsetter!


GeoCeramica® – Beton ontmoet keramiek

Het gemak van keramiek en de voordelen van GeoSteen®. Ideaal voor verwerker én consument. Italiaans design gecombineerd met het vakmanschap van De Steenmeesters. Een prachtig, onderhoudsarm en slijtagebestendig terras begint hier. Maximaal genieten met GeoCeramica®.


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.