29/06/2018: Inloop- en adviesochtend voor tuinarchitecten

Deze inloop- en adviesochtend wordt georganiseerd voor Nederlandse Tuin- en Landschapsarchitecten en zal in gaan op actuele thema’s rondom bestrating, water en groen. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Iedere laatste vrijdag van de maand staat onze deur open voor geïnteresseerde Tuin- en Landschapsarchitecten. Van 09:30 uur tot 11:00 uur kunt u vrijblijvend bij ons binnenstappen. In een kleine en ongedwongen setting kunt u zich laten informeren over onze bestratingsoplossingen of advies inwinnen voor uw project(en). Of het nu om een publieke of private ruimte gaat, MBI biedt oplossingen in beide segmenten. Zo heeft u alle expertise in één keer bij de hand. Met als groot voordeel dat u in onze showtuin de meeste producten kunt zien en voelen. En anders zoeken wij er referentiebeelden bij in onze mediabibliotheek.

Voor de liefhebbers geven wij een korte themapresentatie die iedere inloopochtend op een ander onderwerp zal ingaan. Deze maand op vrijdag 29 juni zal dat gaan over de verschillende voor- en nadelen van natuursteen en keramiek.


Programma 29 juni 2018

09:30 uur – Inloop en advies. Onze medewerkers staan voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over bestratingsoplossingen.

11:00 uur – Themapresentatie. Natuursteen of keramiek?

11:15 uur – Fabrieksbezoek. Altijd al willen weten hoe sierbestrating gemaakt wordt? Wij nemen u graag mee voor een rondleiding door onze fabriek.

12:00 uur – Lunch. Er staat een broodje voor u klaar als afsluiting. Eventueel om mee te nemen.


Aanmelden kennisbijeenkomst

Bent u Tuin- en Landschapsarchitect? Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de vrijblijvende inloop- en adviesochtend op vrijdag 29 juni 2018. Ook uw collega’s zijn van harte welkom! Deelname is geheel gratis. Locatie: MBI B.V., Haatlandhaven 11, 8263 AS Kampen.


Tuin- en Landschapsarchitecten kunnen zich aanmelden met bovenstaand webformulier.
Graag tot ziens!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.