Terreininrichting

Terreininrichting

Het buitenterrein is de entree van ieder gebouw of woning, het visitekaartje. De eisen met betrekking tot het visuele aspect maar ook gebruik zijn hoog. Neem als voorbeeld een ziekenhuis waar ook het verkeer in goede banen moet worden geleid maar ook de verharding veilig moet zijn voor lichamelijk beperkte mensen. Of een campus waar de buiteninrichting moet dienen als een inspirerende studeeromgeving.


terreininrichting-campus

De kracht van MBI: het op elkaar afstemmen van kleur en textuur van gevelstenen én bestrating

Voorbeeld: Campus Oss

Onze bijdrage aan een bijzonder project, de Talentencampus te Oss. De gemeente, sportinstellingen, bedrijfsleven en het onderwijs komen hier samen. Het gebouw is voorzien van een kleurenmix van lange splitstenen. De architect heeft gekozen voor bijpassende bestrating in GeoColor-textuur, aangelegd als “hartslag grafiek”. (Dit is goed te zien op de inzetfoto).

Meer informatie over GeoColor

 


GC Impasto Negro-7136Voorbeeld: Terras McDonald’s

Als u bij terreininrichting denkt aan ‘grijze klinkers’, niets is minder waar. MBI heeft drie disciplines in huis: Bouw, Infra en Tuin. De toegevoegde waarde van deze disciplines is dat wij meer expertise in huis hebben dan wie dan ook, als het gaat om de mogelijkheden met beton, keramiek en natuursteen. Voor stijlvolle en exclusieve inrichting heeft u ruime keuze uit grootformaat tegels in moderne designs. McDonalds’s heeft gekozen voor GeoCeramica®, het beste alternatief voor natuursteen. Ook uitermate geschikt voor publieke toepassingen.

Meer informatie over GeoCeramica®

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.