MBI voor

Binnen

Wand- en vloertegels voor het creëren van een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving.

Keramische oplossingen voor binnen

Jouw partner voor de inrichting van de openbare en private ruimte.

Sinds 1945 – In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu. MBI hanteert hiervoor een duurzaamheidsbeleid gestoeld op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht.

Woon inspiratie

Orchideeënhoeve Luttelgeest

In het hart van de betoverende Orchideeënhoeve te Luttelgeest wordt de schoonheid van de natuur gecombineerd met de verfijning van hedendaags design. Laat je inspireren!

Heb je een project?
Plan eenvoudig een adviesgesprek in!

Ben je ontwerper? Plan eenvoudig een online adviesgesprek in met één van onze specialisten of kom eens langs bij onze showroom in Ede (uitsluitend op afspraak).

Contact