HR Adviseur in Veghel

Vacature HR Adviseur (32/40 uur)

Voor onze productielocatie in Veghel

MBI is reeds 73 jaar een toonaangevend en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De MBI Groep heeft circa 350 vaste medewerkers, die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw–Lekkerland en in ons verkoopkantoor in Wuppertal (Duitsland).

Functie omschrijving

In deze veelzijdige en dynamische functie ligt een breed takenpakket op je te wachten. De meeste tijd ben je bezig met operationele HR advisering en ondersteuning van het management, zoals bijvoorbeeld ziekteverzuimbegeleiding, werving & selectie, strategische personeelsplanning, opleidings- en functioneringsvraagstukken. Je bent hierbij ook deels verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en werkt mee bij het verder ontwikkelen en professionaliseren van de HR instrumenten. Op de HR afdeling werk je samen met de HR Manager, HR Adviseur en de Salarisadministrateur.

Je bent mede verantwoordelijk voor de fabrieken in Veghel, Aalst en Nieuw-Lekkerland. We verwachten dat je regelmatig de verschillende fabrieken bezoekt en werkt vanaf deze locaties. De hoofdstandplaats van de functie is Veghel.

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau en minimaal 6 jaar werkervaring in een soortgelijke HR adviesfunctie. Je werkt graag in teamverband, beschikt over een positieve en flexibele instelling, bent laagdrempelig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je vindt het een uitdaging om op een breed vlak te opereren en hebt een hands-on mentaliteit. Verder ben je communicatief vaardig en overtuigend, sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk, en heb je ervaring, om nieuwe ideeën te ontwikkelen en projectmatig uit te werken. Je bent op de hoogte van actuele wet & regelgeving en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent in het bezit van rijbewijs B en voor 32/40 uur beschikbaar. Kandidaten die in een productiebedrijf hebben gewerkt, verdienen de voorkeur.

Wij bieden jou

Een afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kbesters@mbi.nl.
Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk