09/01/2016: HORECAVA

Dé vakbeurs voor horecaprofessionals

MBI is te vinden op stand 01.265

Maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 is het zo ver! U kunt bij MBI terecht voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating voor het ideale horeca terras: een keramische toplaag op een waterdoorvoerende Stabikorn®-onderlaag. Design is heel bepalend bij het neerzetten van een horecaconcept, dat wilt u bij uw terras toch ook doortrekken? Geniet van stijlvol Italiaans keramiek met alle voordelen van beton: GeoCeramica® is het beste van twee werelden!

Praktische informatie

Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal. De Horecava is alleen toegankelijk voor vakbezoekers, dus registreer uw bezoek.

Maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017
Geopend van 11:00 t/m 18:00 uur

Stand 01.265
Segment Inrichting en Inventaris

RAI Amsterdam
Europaplein, 1078 GZ Amsterdam


Beton ontmoet keramiek

GeoCeramica® is een innovatief product met tal van voordelen, voor zowel verwerkers als eindgebruikers. Bij ‘normaal’ keramiek is er een speciale fundering nodig, maar bij GeoCeramica® niet, dankzij de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag. Hierdoor is GeoCeramica® veel sneller en goedkoper om te leggen.

stabikorn

Geschikt voor (dak)terras, commerciële doeleinden, in en rond woningen en voor de openbare ruimte. De exclusieve Italiaanse prints zijn oogstrelend, van subtiel tot uitbundige marmerlook. Of u nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of industrieel design als betonlook, u kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. Lees verder over GeoCeramica®.

De voordelen van GeoCeramica®

  • Kras- en vlekbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Minder snel (groene) aanslag
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Perfecte voegen door geïntegreerde afstandhouders
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Waterdoorvoerende Stabikorn® -laag

Ga voor meer informatie naar: www.horecava.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.