09/01/2018: Groene Sector beurs

De Groene Sector Vakbeurs

MBI presenteert op de Groene Sector de volgende innovatie in sierbestrating…
Op deze beurs zullen wij iets heel speciaals onthullen!
U komt toch zeker ook kijken? 

In de afgelopen 18 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2018 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet, dus bestel snel uw kaarten.

Praktische informatie

U kunt bij MBI terecht voor de laatste trends op het gebied van sierbestrating. Op deze beurs zullen wij iets heel speciaals onthullen! Uiteraard kunt u ook de nieuwe formaten GeoCeramica® bezichtigen. Ga voor meer informatie naar de website van de evenementenhal in Hardenberg.

Datum: dinsdag 9 t/m 11 januari 2018

Openingstijden: 13:00 t/m 21:00 uur

Locatie: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

MBI is te vinden op stand 143 in hal 1


Beton ontmoet keramiek

GeoCeramica® is een innovatief product met tal van voordelen, voor zowel verwerkers als eindgebruikers. Bij ‘normaal’ keramiek is er een speciale fundering nodig, maar bij GeoCeramica® niet, dankzij de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag. Hierdoor is GeoCeramica® veel sneller en goedkoper om te leggen.

stabikorn

Geschikt voor (dak)terras, commerciële doeleinden, in en rond woningen en voor de openbare ruimte. De exclusieve Italiaanse prints zijn oogstrelend, van subtiel tot uitbundige marmerlook. Of u nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of industrieel design als betonlook, u kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. Lees verder over GeoCeramica®.

De voordelen van GeoCeramica®

  • Kras- en vlekbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Minder snel (groene) aanslag
  • Geschikt voor elke bodemsoort
  • Perfecte voegen door geïntegreerde afstandhouders
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Waterdoorvoerende Stabikorn® -laag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.