GeoSelect

GeoSelect Sierbestrating

Een nieuwe collectie sierbestrating in het assortiment van Bouwpunt. Een hoogwaardige betontegel met een unieke kleurechte toplaag van natuurlijke materialen. Dit resulteert in betere kleurechtheid dan een traditionele betonsteen maar ook betere functionele eigenschappen dan natuursteen. Deze serie is uitermate geschikt voor de tuin maar ook voor uw dakterras.

Drie uitvoeringen

  • GeoSelect Zacht – een mooie vlakke tegel met een ‘golvende rand ‘
  • GeoSelect Gewassen – een tegel met een gestructureerd oppervlak door een speciale wasbehandeling
  • GeoSelect Strak – een mooie vlakke tegel met strakke randen.

Elke serie is verkrijgbaar in diverse actuele kleuren.

geoselect-kleuren

Nieuw: Lichtgewicht tegel

De collectie GeoSelect is verkrijgbaar met een dikte van 4cm. Dit is een onderscheidend kenmerk van deze serie. Hiermee is deze tegel ideaal voor uw tuin maar ook voor uw dakterras. Deze tegel is ook een stuk prettiger te leggen dan een dikkere tegel. Ondanks de geringe dikte heeft GeoSelect een uitstekend draagvermogen. Voor uw oprit – dus zware belasting – ook verkrijgbaar in 6cm.

Trend: Groot formaat

De serie GeoSelect is verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen. De trend van dit moment is wel het groot formaat 60x60cm. Voor meer informatie kunt u terecht bij de vestiging bij u in de buurt.

Onderhoudsarm: Optimaal beschermd

Door een speciale beschermende coating maakt alg en mos minder kans dan op een traditionele betontegel. Tevens beschermt deze coating tegen vlekken en maakt de tegel makkelijker te reinigen.

Designed by MBI De Steenmeesters

GeoSelect wordt in opdracht van Bouwpunt geproduceerd door MBI De Steenmeesters.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.