GeoCeramica® bloementuin

Mooie weelderige bloementuin met GeoCeramica®eigenhuistuin

Dit jonge stel heeft pas geleden een huis gekocht in Utrecht. Binnen zijn ze al druk bezig met klussen, maar de tuin was een probleem. Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Eigen Huis en Tuin! Ze willen graag een knusse en romantische tuin. Een gezellige tuin dus, met veel kleur, sfeer en bloemen. Deze wensen worden verwerkt in de nieuwe, weelderige en kleurrijke tuin met GeoCeramica® sierbestrating. 

GeoCeramica® sierbestrating

GeoCeramica® biedt alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van een gewone betontegel. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen Stabikorn® drager. Nog meer GeoCeramica® voordelen op een rij:

  • Krasvast
  • Verkleurt niet
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Eenvoudig schoon te maken

Lees verder over GeoCeramica®

Het resultaat 

Dit stelletje uit Utrecht wilde heel graag een gezellige tuin hebben met veel kleur, sfeer en bloemen. De tuin wordt vernieuwd met onze GeoCeramica® bestrating (kleur Concreet Flower, vraag ernaar bij uw dealer, klik hier), een pergola, een zithoek, veel weelderige bloemen en een nieuwe schuur met ecologisch dak; ideaal voor vlinders, bijen en andere insecten! 


Bekijk alle voorbeeldtuinen van Eigen Huis & Tuin

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.