GeoCeramica® Traptreden en Zwembadranden

De keuze voor een hoogwaardig GeoCeramica® terras onderstreept uw voorkeur voor kwalitatieve materialen. Dankzij onze Steenmeesters zijn de aanvullende mogelijkheden nu vergroot. U kunt nu kiezen voor een complementaire oplossing voor al uw terras- en tuinwensen. Denk hierbij aan traptreden of afdekranden.

GeoCeramica® traptreden maken uw terras af

Door te spelen met hoogtes creëert u een gevoel van ruimte in uw tuin. Een trap is een praktische oplossing om deze dynamiek te implementeren. Door dit niveauverschil verkrijgt u diepte. Complementair aan uw GeoCeramica® terrastegels is het nu mogelijk die trap compleet in dezelfde afwerking te realiseren. De 3D uitsnede toont de uitvoering van een GeoCeramica® tegel tot traptrede. 

Een verfijnde afwerking met vijver- of zwembadrand

Naast een robuuste trap(afwerking) kunt u kiezen voor een verfijnde zwembadrand. Onderstaande foto’s zijn voorbeeld van een toepassing met GeoCeramica® zwembadranden.

            

(Uitgevoerd in de serie GeoCeramica® Vintage. Let op: dit design is niet meer verkrijgbaar.)

Voordelen en mogelijkheden

  • Mooie overgangen;
  • Het werken met één materiaal creëert een gevoel van rust en ruimte;
  • Alles is complementair aan elkaar en draagt bij aan de luxueuze uitstraling.

Alle kleuren uit ons GeoCeramica pallet zijn verkrijgbaar in deze speciale toepassingen. Dankzij de veelzijdigheid aan toepassingen is elke aanvraag maatwerk. Dat betekent dat u uw wensen goed afstemt met uw MBI dealer. Deze overlegt dat met ons, achter de schermen, zodat u uw aanvraag op maat krijgt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.