GeoCeramica® terrastegels voor een strandtuin

GeoCeramica® terrastegels voor een strandtuin

Eigen Huis & Tuin

Dit weekend begint het klusteam van Eigen Huis en Tuin aan een strandtuin! De kleuren van een strandtuin zijn licht, de materialen natuurlijk en de beplanting is als een duinlandschap. Er worden GeoCeramica terrastegels gelegd uit de serie Mosaik, kleur Grey. Deze serie is nieuw aan het assortiment toegevoegd in 2018! Maar hoe maakt u uw eigen strandtuin met zo’n Mediterraanse sfeer? Vakantie en vrijheid… dat is wat de tuin moet uitstralen! En de GeoCeramica terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk, slijten niet en zijn kleurvast!

Terrastegels en U-elementen

Deze oersterke en veelzijdige betonblokken kunt u op tal van manieren gebruiken dankzij hun speciale U-vorm. Laat uw creativiteit de vrije loop! Plaats de U-elementen naast elkaar om een bankje te maken en kleedt het geheel aan met kussentjes. Of gebruik de blokken als robuust tafeltje en uw glas wordt nooit meer omgestoten. Ideaal, want u kunt er ook nog spulletjes in opbergen. Deze blokken zijn het meest in trek om als houtopslag te dienen. Dat staat perfect in deze warme en sfeervolle tuin.

Ga naar de online catalogus

Strandtuin met terrastegels van GeoCeramica®

De kleur terrastegels is heel bepalend voor de sfeer. Geheel van deze tijd is het binnengevoel naar buiten halen. Met de creatieve Mosaik serie van GeoCeramica® creëert u eenvoudig een romantische en eigentijdse sfeer in uw strandtuin. Omdat het patroon al uitbundig genoeg is hebben wij de kleuren subtiel gehouden. Voor een perfect ton-sur-ton adviseren wij een combinatie met de serie Evoque.

GeoCeramica® terrastegels bieden alle voordelen van keramiek, gecombineerd met de eenvoudige aanleg van gewone betontegels. Er is namelijk geen speciale fundering nodig, zoals bij standaard keramiek, dankzij de degelijke betonnen Stabikorn® drager. Nog meer GeoCeramica® voordelen op een rij:

  • Krasvast
  • Verkleurt niet
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Eenvoudig schoon te maken

Lees verder over GeoCeramica®


Eigen Huis & Tuin

Nog meer terrastegels

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar terrastegels van MBI in liggen. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor de terrastegels in uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.