GeoCeramica® strakke stadstuin

Hoe maakt u een strakke stadstuin?

Eigen Huis & Tuin

Deze week in Eigen Huis & Tuin: Onno en Judith wilden graag een strakke tuin waarin zij lekker kunnen loungen, met ook een plek voor dochtertje Mila. Vooral kenmerkend voor een strakke tuin zijn de rechte lijnen en grote siertegels. Een strakke tuin is modern en trendy, ziet er geweldig uit en is gemakkelijk in onderhoud. Ideaal voor mensen die niet zo dol zijn op tuinieren.

Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar voor u ook onder? Dan is het prettig te weten dat u nu een keuze kunt maken waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica® kiest u voor maximaal gebruiksgemak dankzij de slijtvaste keramische toplaag. Eenvoudig schoon te maken en krasbestendig. Gegarandeerd kleurvast!

Rechte lijnen en grote tegels

U ziet hier onze nieuwe GeoCeramica® serie ‘Irish Highstone’! Deze serie springt echt in het oog en niet in de laatste plaats door het grootse formaat van 120x30x4cm. Dit robuuste voorkomen wordt nog verder ondersteund door het natuurlijke, gevarieerdere design. Geïnspireerd op rijzige Ierse gebergtes. Leverbaar in 2 kleuren: Grey en Dark.

Lees verder over GeoCeramica®


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.