GeoCeramica® Porto terrastegels

Porto bonte tegels voor een sfeervolle tuin

Eigen Huis & TuinDit weekend was bij Eigen Huis en Tuin een nieuwe lijn binnen GeoCeramica® te zien: Porto. Deze tegel doet denken aan de Portugese bonte tegeltjes, met alle voordelen van GeoCeramica®. De Porto werd aangelegd als sfeermaker en een aanvulling in de speelsheid van de ‘Jungle Tuin’.

Een vakantiegevoel, thuis

De bonte tegeltjes van de Porto Verde lijn halen het binnengevoel naar buiten. Kleur is erg bepalend voor de sfeer van een tuin. In combinatie met de beplanting in de jungletuin maken de groen-tinten van de tegel de tuin tot een geheel. De tegels bestaan als het ware uit verschillende vlakken met ieder een eigen patroon. Hierdoor lijkt het alsof de tegel uit meerdere kleinere tegeltjes bestaat. Dit geeft niet alleen een unieke en sfeervolle look, maar is ook tijdbesparend – 9 aparte tegeltjes worden als het ware in één keer verwerkt. De Porto is verkrijgbaar in 3 kleuren: Porto Azzuro, Porto Mix en Porto Verde.    

Porto Mix

Porto Azzuro

Porto Verde

 

 

 

 

 

Sierbestrating collectie GeoCeramica®

Binnen de GeoCeramica® collectie is er ruime keuze tussen designs, van strakke tegels binnen de Bluestone lijn tot aan creatieve en romantische tegels binnen de Mosaik lijn. Alle tegels binnen de GeoCeramica® collectie zijn een combinatie van een hoogwaardige, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke keramische toplaag op een betonnen Stabikorn®-drager. Hierdoor is GeoCeramica® net zo eenvoudig te verwerken als betontegels. 

Porto maakt deel uit van de nieuwe collectie van 2019, die binnenkort bekend wordt gemaakt. Vanaf medio maart 2019 is de nieuwe collectie te bezichtigen bij de MBI dealer. Dus houd de website en Facebook pagina van MBI in de gaten. 

Lees verder over GeoCeramica®

Nog meer terrastegels

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar terrastegels van MBI in liggen. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor de terrastegels in uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.