Elegant keramisch dakterras

Eigen Huis & Tuin

Elegant keramisch dakterras

Pietra di Ceramica en Muro Ornamento

Bent u op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw dakterras, dan kunnen de meest hoogwaardige keramische tegels en muurpanelen uit Italië daaraan bijdragen. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend. Italiaans keramiek is vanwege zijn hardheid gegarandeerd maat-, kleur- en slijtvast en zeer onderhoudsarm. U kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud.

Mirage biedt de meest hoogwaardige keramische tegels van de wereld aan. Niet alleen het Italiaanse design trekt de aandacht, ook de kwalitatieve eigenschappen zijn onderscheidend binnen het aanbod van keramische tegels. MBI De Steenmeesters is exclusief distributeur van dit hoogwaardige Italiaanse keramiek in Nederland. MBI brengt onder eigen label ‘Pietra di Ceramica’ op de markt. U ziet hieronder de serie Monte; een moderne keramische terrastegel in de kleur Brenta. Uniek in deze serie is het kingsize formaat van 90x90cm met een uiterst gunstige prijs. Deze serie wordt exclusief door Mirage in Italië voor MBI geproduceerd. 

Lees verder over Pietra di Ceramica

Muro Ornamento

De afmetingen van deze keramische muurpanelen zijn 16x41cm, maar door het 3D effect lijken het allemaal aparte vierkante tegeltjes! Zeer gemakkelijk om zelf aan te brengen met MBI Steenmeesterlijm (vraag er naar bij uw MBI dealer). Zo kunt u een saaie muur weer elegant en bijzonder maken!

Lees verder over muurelementen


Eigen Huis & Tuin

Voorbeeldtuinen

Meer voorbeeldtuinen zien? Bekijk alle foto’s van de afleveringen van Eigen Huis en Tuin waar sierbestrating van MBI in ligt. Perfect om te gebruiken als inspiratie voor uw eigen tuin!

Ga naar alle tuinen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.