Een gevel als communicatieobject

Natuurlijke ruwheid en aantrekkingskracht van Rox

Deze gevelsteen wordt na productie en wekenlange uitharding gebroken. Het resultaat is een grillig breukvlak dat er bij elke steen anders uitziet. Dankzij het bijzondere productieproces is Rox ondoordringbaar voor regen en vocht en daarmee zeer goed bestand tegen vuil. En Rox blijft mooi door het gebruik van 100% pure grondstoffen.

Een gevel is perfect in te zetten als communicatieobject door te werken met verschillende kleuren en formaten betonsteen. Qua maatvoering biedt MBI bijzondere langformaten tot grote blokformaten. Welke uitstraling u ook zoekt, onze Steenmeesters gaan de uitdaging graag voor u aan!

De sporthal van basisscholencomplex De Fontein & De Bosweide te Ridderkerk is uitgebreid met Rox in de kleuren Antraciet, Noors Antraciet en Noors Grijs. MBI kan nagenoeg iedere gewenste kleur Rox op maat produceren. Wij hebben vele soorten grondstoffen (natuurlijke granulaten) tot onze beschikking om de kleur van de steen te bepalen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Het samenstellen van de juiste kleur vraagt creativiteit. In deze voorbereidingsfase bepaalt u de sfeer en uitstraling van de gevel. Dit hoeft u niet alleen te doen. Onze ervaren adviseurs nemen u graag mee in de mogelijkheden. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u meer te laten zien. Neem hiervoor contact op ons.

Opdrachtgever: PCPO Barendrecht en Ridderkerk
Architect: 3BM Architectuur Bouwtechniek
Jaar van realisatie: 2017
Plaats: Ridderkerk
Buitengevel: Rox in de kleuren Antraciet, Noors Antraciet en Noors Grijs
Binnengevel: gladde binnensteen Brixx


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.