Coronel tegels

Coronel tegels in de media. Actie vraagt om reactie.

De broers Coronel hebben ons een groot compliment gemaakt door ons aan te prijzen als “was de beste voor buiten”,  want “GeoCeramica®, het beste voor buiten” is al jaren onze vaste uiting. Deze bevestiging horen wij natuurlijk graag want dit geeft aan dat wij de lat hoog gelegd hebben voor collega’s! Met de Coronel tegels willen ze tegengas geven met een ander type buitentegel. Maar, echter, beter dan GeoCeramica® is er gewoon niet. Ook al noem je het Robusto Ceramica. 

En dat weten wij als geen ander, u kunt bij ons ook terecht voor een 3cm keramische terrastegel van het Italiaanse merk Mirage. Wij hebben hier al eens uitgebreid een blog over geschreven en 3cm keramiek bewust niet opgenomen in het assortiment!

Olifant op robusto ceramica

Dit is pas een grote olifant…. en die staat ook echt op GeoCeramica®


Maar toen kwam er een olifant met een lange snuit, die blies het mooie sprookje uit…

De feiten over over GeoCeramica®, daar kunnen Coronel tegels of andere kopie Ceramica merken niet tegenop

  • GeoCeramica® is al SINDS 2015 een gerenommeerd merk in de markt.
  • Er is al meer dan 2,0 MILJOEN VIERKANTE METERS VERKOCHT en verwerkt! Dat moet Robusto Ceramica nog maar laten zien.
  • GeoCeramica® is een onlosmakelijke verbinding van een unieke betonsamenstelling, en dat heet niet voor niets Stabikorn®, en de allerbeste keramiek uit Italië. Deze samenstelling heeft een unieke en zeer hoge BUIGSTERKTE, gecombineerd met exact de juiste DRUKSTERKTE. MBI maakt al sinds 1945 stenen voor openbare wegen, wie beter dan de Steenmeesters heeft hier verstand van. De gebroeders Coronel, of hun betalende opdrachtgever,  in ieder geval niet ;-). Jammer.
  • GeoCeramica® is VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE DIKTES afgestemd op de juiste toepassing! 3+1 zoals gezegd wordt is voor terrastoepassingen. 5+1 is er voor opritten of waar licht gemotoriseerd verkeer komt. Wij maken zelfs 7+1 voor zwaarder verkeer. Denkt u dat wij niet weten met 75 JAAR ERVARING dat de praat van de Coronel over Robusto Ceramica onzin is? Laat die auto’s maar eens echt rijden over een oprit met een zandbed en 3cm keramiek. Eens kijken wat er dan gebeurt… 
  • Met de uitspraak 3+1 scheren ze alle producten over één kam. Er zijn inderdaad minder goede 1+3 producten, allemaal kopieën ontstaan om de kwaliteit van GeoCeramcia® proberen na te bootsen. Dus wat moeten wij meer zeggen? ALS CONCURRENTEN JE GAAN KOPIËREN IS SUCCES BEWEZEN.
  • GeoCeramica® is verkijgbaar in een VEELVOUD VAN DESIGNS, TEXTUREN EN FORMATEN.

GeoCeramica®, het enige echte robuuste keramiek

In de extra dikke uitvoering zijn de tegels geschikt voor zware belasting. Hierdoor zijn ze zelfs perfect toe te passen in de openbare ruimte. Maak uw keuze bewust en laat u niet om de tuin leiden door de mooie praat van twee acteurs. Vertrouw onze dealers en vraag naar het beste voor buiten!  


Onderstaand een aantal artikelen die u zeker zullen interesseren.

Dikte keramische buitentegels

Dikte keramische buitentegels
3cm keramiek voor buiten; welke dikte is noodzakelijk? De dikte van een keramische buitentegel is een belangrijk aspect voor de ...

NIEUW! GeoCeramica® Heavy Duty voor openbare ruimte

NIEUW! GeoCeramica® Heavy Duty voor openbare ruimte
De buiten-leefomgeving binnen de sectoren wonen, werken, winkelen en welzijn wordt telkens omgevormd. Voor een aangename buiten-leefomgeving moeten we steeds ...

Noot: Wij hopen dat u onze reactie kunt waarderen. Het is normaal niet onze stijl maar oneerlijke uitspraken en misleiding vraagt om een tegenactie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.