Coördinator Klantlevering (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een Coördinator Klantlevering

Standplaats Veghel

MBI is reeds 73 jaar een toonaangevend en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. De MBI Groep heeft circa 350 vaste medewerkers, die werkzaam zijn op de productie- en verkooplocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw–Lekkerland en in ons verkoopkantoor in Wuppertal (Duitsland).

Als Coördinator Klantlevering binnen onze business groep infra, houd je je proactief bezig met het behalen van afdelingsdoelstellingen. Enerzijds doe je dit door het operationeel meewerken op de afdeling en anderzijds door het aansturen van de medewerkers op de afdeling.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het aannemen van bestellingen (telefonisch en per mail) van klanten en het verwerken hiervan in SAP. Adviseren van klanten. Informatie uitwisselen met orderbeheer over doorlooptijden (productie, planning en verwerking). Het plannen, controleren, coördineren en evalueren van de afdelingsactiviteiten en waar nodig deze bijstellen. Verantwoordelijk voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het mede bepalen en vastleggen van jaarlijkse afdelingsdoelstellingen. Houden van periodiek afdelings- en businessgroepoverleg en het aanleveren van de benodigde stuurinformatie hiervoor. Opstellen en verbetervoorstellen doen t.a.v. nieuwe en bestaande procedures.

Wie zoeken we

Je bent een teamplayer met HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een positieve instelling, je kan overzicht houden op een hectische afdeling, bent stressbestendig, vasthoudend, communicatief vaardig, klantgericht en analytisch. Tevens kan je goed omgaan met veranderingen en neem je je team hierin mee.

Wij bieden

Een afwisselende functie bij een gerenommeerd en dynamisch famiiebedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 4 april a.s. naar de heer R. Hermans via rhermans@mbi.nl. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. 

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is niet mogelijk

  • Delen op sociale media

    Pinterest
    Facebook
    YouTube
    LinkedIn