Documentatie bouw

Meesterwerken 2016/2017

Wij zijn trots op de werken die architecten met onze gevelstenen weten te realiseren. In onderstaande uitgave hebben wij de mooiste projecten gebundeld. Deze uitgave staat vooral in het teken van de “lange gevelsteen“.

gevelsteen-projecten

Wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt ons inspiratieboek ‘gevel’ vrijblijvend in huis. De download link ontvangt u direct in uw mailbox.

Bedrijf

Naam

E-mail

Adres (geen postbus)

Postcode

Plaats

Telefoon

Hoe wilt u ons inspiratieboek ontvangen?

Marketingtoestemming
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen? (U kunt zichzelf weer uitschrijven voor de nieuwsbrief met de uitschrijf-link in elke e-mail die u van ons ontvangt of door contact op te nemen via marketing[@]mbi.nl.)
Ja, per e-mailNee, bedankt


Technische (product)documentatie


Keurmerken en certificaten

Kampen

Veghel


Bouwbrochure 2018

Laat u inspireren door een aantal voorbeeldprojecten, maak een keuze via de productselector of bekijk de nieuwe brochure ‘Assortiment Bouw’: een praktisch boekje met de verschillende series, eenheden en kenmerken. Maar deze brochure bevat ook informatie over dilatatie, geluidsreductie en toepassingsmogelijkheden. Kortom: een heel handig naslagwerk!

U kunt de nieuwe brochure online bekijken en downloaden. Heeft u toch liever een fysiek exemplaar? Dan verzoeken wij u dit formulier in te vullen. U krijgt vervolgens, geheel vrijblijvend, een brochure toegestuurd per brievenbuspost.

Bekijk de online brochure

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.